О компании УКР МІТ ГРУП

Козацька ферма 

Виробництво ковбаси ведеться за класичною натуральною технологією з дотриманням усіх вимог ДСТУ, без використання сої, будь-яких консервантів та добавок. Вся продукція виготовляється на власних виробничих потужностях виключно з натуральної сировини власного забою.

Проводиться весь цикл виробництва: вирощування свиней беконних порід Датський Ландрас, Датський Йоркшир, Геймпшир і Дюрок, обробка м'яса, виготовлення продукції з м'яса (ковбасні вироби, делікатесна група, субпродукти), застосовується тільки натуральне копчення без використання підсилювачів смаку та запаху.

СВИНОФЕРМА

Проектна потужність – 10 000 відгодівельних свиней живою вагою 1 тис. тонн на рік.

Свинокомплекс – підприємство закритого типу, на якому витримуються всі ветеринарно-санітарні норми щодо догляду та утримання тварин.

Свиноферма має повний цикл виробництва. Відбувається запліднення свиноматок, народження поросят, до 35 днів поросята перебувають з мамою, за 35 днів їх відправляють на дорощування до ваги 20 кг. Після досягнення поросятами ваги 20 кг вони прямують у відгодівельний цех, де їх утримують і відгодовують до ваги 100 кг. У день свиноферма постачає до забійного цеху 40 голів свиней.

Відгодовуються свині на фермі, на екологічно чистих та натуральних кормах – ячмінь, пшениця, горох, кукурудза, макуха соняшника. Сироватка та обрат, які отримуються в результаті власного виробництва в молочному цеху, - ідеальна їжа для поросят. М'ясо-кісткове борошно, що отримується з відходів виробництва м'ясного цеху, використовується як білковий прикорм для свиней.

Відходи виробництва свиноферми (гній) використовуються підприємством для біогазу. Біогаз власного виробітку покриває 30% потреби підприємства в газовому паливі.

Перероблений гній вивозять на поля довколишніх колгоспів для добрива землі.

ВИРОБНИЦТВО КОВБАСИ

Все м'ясо для виробництва ковбаси приходить на виробництво живою вагою.

М'ясний цех виконує повний цикл виробництва від забою до відвантаження готової продукції.

Процес починається з забою, потім відбувається охолодження м'яса, обвалки та жилування м'яса за сортами.

Для виробництва ковбаси робляться фарші, для делікатесної групи використовується шматкове м'ясо. Фарші витримуються в холодильних посольних камерах із суворим дотриманням певних температур. Потім м'ясо надходить до цеху з виготовлення ковбасних виробів, де проводиться набивання м'яса в оболонки. Після набивання ковбаси прямують на осадку, а потім у термічне відділення, де відбувається термічна обробка сирих ковбас та їхнє копчення. Ковбаси коптять лише натуральним способом, використовуючи тріску дерев твердих порід – дуб, бук, вільха. У виробництві не використовуються жодні штучні харчові добавки, ароматизатори та підсилювачі смаку. Після термічної обробки та копчення відбувається процес остигання, а потім ковбаси надходять на реалізацію.

До складу ковбас входять лише натуральні спеції, такі як перець, мускатний горіх, коріандр.

Все виробництво відбувається згідно з ДСТУ, який унеможливлює використання харчових добавок.

Основні види ковбас пакуються у натуральну оболонку, яка дуже позитивно впливає на смакові якості продукту.

На підприємстві суворо дотримуються необхідних термінів виробництва ковбаси. Так, наприклад, сирокопчені ковбаси витримуються на сушінні до 35 днів з дня виробництва.

Кускові вироби – делікатесна група – представлені сирокопченими та варенокопченими виробами.

МОЛОЧНИЙ ЦЕХ

Виробництво молока, олії та сиру проводиться на території у цеху з виробництва молочних виробів із високоякісного натурального молока вищого ґатунку. При виробництві молока воно проходить пастеризацію за температури 80 градусів Цельсія. Молоко не стерилізується, до нього не додаються ніякі консерванти та домішки, тому це молоко – 100% натуральний продукт і має термін зберігання лише 3 доби.

Виробництво сиру ведеться за натуральною технологією з молока вищого ґатунку. Період дозрівання буковинського сиру – 30 діб. У виробництві сиру не використовуються барвники, ароматизатори, підсилювачі смаку.

Аматорський – це м'який розсольний сир, так само повністю натуральний продукт, термін зберігання всього 7 днів.

Солодковершкове масло виготовляється з натуральних вершків. До складу масла входить тільки молочний жир без додавання будь-яких рослинних жирів, тому цей продукт - 100% натуральне вершкове масло.

https://kozatskaferma.com/ 



Все компании "Постачальники продуктів харчування "