23 липня 2021

Контрбалансний навантажувач, що задовольнить будь-які вимоги клієнта

Контрбалансний навантажувач, що задовольнить будь-які вимоги клієнта

6812

Нові електронавантажувачі від Linde Material Handling досягли рівня ефективності навантажувачів із ДВЗ

Нові моделі електричних вилочних навантажувачів Linde X20 - X35 серії 1252 вантажопідйомністю від 2,0 до 3,5 т - це перші електронавантажувачі, які поєднують ефективність і витривалість навантажувачів із двигуном внутрішнього згоряння з динамічністю, гнучкістю і відсутністю шкідливих викидів, притаманним електричним навантажувачам.

Навантажувачі завжди працюють у складних умовах, таких як постійний підйом і опускання вантажів, транспортування по нерівних поверхнях, серед бруду і пилу, а також за умови коливання температури. Завдяки своїй довговічності та продуктивності, раніше лише навантажувачі із двигуном внутрішнього згоряння вважалися придатними для подібної роботи, оскільки електричні навантажувачі просто не могли забезпечити достатньої продуктивності. Але так було донедавна! Новітнє інноваційне покоління електричних вилочних навантажувачів Linde X20 - X35 відкинуло це обмеження і, вперше в історії, стало можливим використання електронавантажувачів в умовах, в яких раніше використовувались навантажувачі з ДВЗ.

Електронавантажувачі Linde X20 - X35 є справжньою альтернативою для наших вимогливих клієнтів, особливо тих, що працюють у галузі будівельних матеріалів, напоїв, металообробки, паперу, деревини та вторинної переробки, де надзвичайно високі вимоги до підйомно-транспортного обладнання.  

Електронавантажувачі Linde X20 - X35 серії 1252 розроблені та сконструйовані на платформі, сумісній з усіма типами приводів. Завдяки цій спільній основі дизайну, Linde вступає в нову еру, коли технологія приводу більше не впливає на характеристики та витривалість навантажувача. Інші моделі, розроблені на єдиній платформі, включають електронавантажувачі E20 - E35, розроблені спеціально для використання всередині виробничого приміщення або складу, а також дизельні та газові навантажувачі H20 - H35 серії 1202.

Нове рівняння: E = V

Навантажувачі Linde X20 - X35 відповідають стандартам експлуатаційних характеристик, таким, як рух по схилах, досягнення високої швидкості обробки вантажів, безшумність, відсутність шкідливих викидів та робота за умов забрудненості та запиленості робочого середовища.

Для досягнення такого рівня продуктивності в моделях Linde серії 1252 використовуються синхронні реактивні двигуни (SRM+), які підвищують ефективність роботи тягових та підйомних двигунів до 5 відсотків.  Ще два технічні моменти виводять Linde X20 - X35 серії 1252 на рівень продуктивності навантажувачі з ДВЗ: по-перше, двигуни додатково оснащені неодимовими магнітами, а по-друге, водяне охолодження силових модулів гарантує найкращі експлуатаційні якості під час роботи у декілька змін, навіть в екстремальних умовах за наявності пилу і бруду. Порівняльні випробування, засновані на сертифікованому TÜV тесті продуктивності, розробленому Linde MH, дали два ключові результати: «З одного боку, електронавантажувачі Linde X20 - X35 є настільки ж потужними, як Linde H20 - H35 із ДВЗ з точки зору обробки вантажів, а з іншого боку, вони показують себе значно краще, ніж аналоги конкурентів, в аспектах часу обробки та витрат на переміщений піддон», - зазначає старший менеджер з продукту Бйорн Вальтер.

Важливим для застосування на вулиці є той факт, що електронавантажувачі Linde X20 - X35 здатні рухатися по дуже нерівному ґрунті, як і навантажувачі з ДВЗ. Це забезпечується довгою колісною базою, великими шинами та гумовими кільцевими підшипниками, що використовуються як амортизатори на передній осі. Вони запобігають передачі вібрацій та ударів, спричинених нерівним ґрунтом, оператору. Фізичне навантаження зменшується, завдяки чому стає можливим стабільно високий рівень роботи як людини, так і машини. Повністю герметичні або інкапсульовані блоки у відсіках акумулятора та двигуна забезпечують непроникність частинок бруду та пилу. Достатність енергії забезпечується літій-іонною системою, розробленою Linde Material Handling, яка складається з високоефективних акумуляторних батарей та зарядних пристроїв різних розмірів, розроблених для максимальної безпеки.

Одна концепція платформи – безліч переваг

І нова серія електричних навантажувачів, і навантажувачі з ДВЗ поточного модельного ряду базуються на одній і тій же концепції платформи. Якщо електричний навантажувач потрібен для внутрішнього використання на якісних промислових підлогах або, якщо вузькі стелажні алеї ускладнюють обробку вантажів, можемо запропонувати традиційну версію нового електронавантажувача тієї ж серії. Компактні розміри моделей Linde E20 - E35 та комбінована вісь рульового управління, розроблена Linde Material Handling, дозволяють маневрувати з мінімальним радіусом повороту. Для моделей Linde E20 - E35 пропонуються різні енергетичні системи на вибір: свинцево-кислотні батареї, літій-іонні батареї або паливні елементи. Також можна використовувати вже наявні батареї. Тепер для бокової заміни батареї потрібен лише гідравлічний візок для піддонів.

Конструкція шасі електронавантажувачів серії 1252, передніх опорних стійок кабіни, щогли й даху забезпечують оператору оптимальну всебічну оглядовість. Кабіна із повністю заскленими дверима захищає від проявів негоди, опціональна повністю інтегрована система кондиціонування забезпечує потужне охолодження та нагрівання за для комфорту оператора і високої продуктивності роботи у будь-яких умовах навколишнього середовища. Унікальні системи допомоги оператору значно підвищують рівень безпеки працівника, вантажу і робочого середовища. Система допомоги оператору Linde Curve Assist зменшує швидкість навантажувача при проходженні поворотів, система Linde Load Assist зменшує ризик перекидання машини під час роботи з вантажем на висоті. Датчики системи Linde Motion Detection реєструють рух позаду навантажувача і блокують його переміщення заднім ходом, якщо поблизу є люди або інші транспортні засоби.

Нове покоління навантажувачів також встановлює стандарти експлуатаційної готовності

Модульна конструкція та легкий доступ до основних компонентів забезпечують швидку заміну вузлів, скорочуючи простої під час ремонтів. Дисплей оператора відображає всю важливу інформацію про стан навантажувача, система відстеження показників роботи машини забезпечує комплексний моніторинг і швидку ідентифікацію помилок, тому знос і пошкодження виявляються на ранніх етапах. Дистанційна діагностика помилок і оновлення прошивки можуть виконуватися без присутності сервісного фахівця, великі міжсервісні інтервали, зокрема заміна гідравлічної рідини через 6000 мотогодин, знижують витрати на експлуатацію.

Linde Material Handling - це перший виробник вантажо-підйомного обладнання, який пропонує своїм клієнтам безкомпромісний електронавантажувач як альтернативу навантажувачам із ДВЗ, які по сей день є найпотужнішими на ринку!

ТОВ “ЛІНДЕ МАТІРІАЛ ХЕНДЛІНГ УКРАЇНА”

вул. М. Василенка, 7, 03124, Київ, Україна

+380 44 501 14 31

info@linde-mh.com.ua

linde-mh.com.ua

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Інтерв'ю >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*