26 березня 2024

GAMONDI — італійський бренд преміальних аперитивів, вермутів та лікерів

GAMONDI — італійський бренд преміальних аперитивів, вермутів та лікерів

1568

Компанія Regno — імпортер відомих світових брендів алкоголю та делікатесів на український ринок. Серед широкого асортименту є справді унікальні, преміальні напої — напої бренду GAMONDI. Багаторічна історія, світовий досвід, широкий асортимент та витончені смаки — все це про італійський бренд преміальних аперитивів, вермутів та лікерів GAMONDI.

Всесвітню славу напої GAMONDI здобули завдяки унікальній технології виробництва та використанню найякісніших інгредієнтів, які дарують їм просто неймовірний насичений смак. Уявіть лише — мадагаскарська ваніль, найдорожчий шафран, апельсини із Лігурії, квіти полину, вирощені в П’ємонті. І це лише невелика частина того, що використовують для виготовлення цих напоїв.

Важливо, що аперитиви, лікери та вермути GAMONDI не продаються на території країни-агресора росії. На відміну від інших алкогольних брендів, які продовжують платити податки ворогові та фінансувати війну.

Вже понад 130 років (з 1890 року) італійські лікери та вермути GAMONDI завойовують прихильників в Італії та за її кордонами. Попри роки розвитку, GAMONDI залишається вірним автентичним рецептурам. Наприклад, рецепт Amaro GAMONDI не змінився за 134 роки, з нього і почалась історія бренду. І кожен новий продукт – це роки досліджень та випробувань для створення і відпрацювання досконалої рецептури. Бренд GAMONDI родом із П'ємонту, найбільшого у Італії виноробного регіону, батьківщини аперитиву і вермутів. Якість для бренду – найвищий пріоритет, тому він працює лише з добірними, ароматними виноградними спиртами і не підтримує тенденцію до вибору простіших, дешевших складників. Трави для виготовлення напоїв досі збирають виключно вручну, підкреслюючи важливість природних інгредієнтів та обираючи найароматніші плоди для подальшого виготовлення напоїв. 

У GAMONDI є власні сомельє, які щороку відбирають сировину для створення ідеального бленду. Кожен напій GAMONDI — основа для найвідоміших у світі коктейлів, які ви легко можете приготувати власноруч: Spritz, Hugo, Kir Royal, Negroni, Americano тощо. Перелік можливих коктейлів можна продовжувати до нескінченності, бо маючи вдома кілька пляшок Gamondi, споживач отримує «конструктор для дорослих», за допомогою якого можна легко готувати смачні напої. Бренд навіть розробив окрему коктейльну стратегію для споживання коктейлів вдома "Сам собі бармен".

Одна з суттєвих переваг бренду — унікально-універсальний асортимент. GAMONDI прекрасно вирішує будь-яку потребу — один напій може бути як аперитивом, так і дижестивом. До того ж напої бренду відкривають своїм шанувальникам усі тонкощі гастрономії, адже GAMONDI має безліч варіацій поєднання з їжею. Познайомимо вас з кількома напоями бренду.

В Італії говорять: «Не всі є поціновувачами солодко-гірких цитрусових смаків, але у коктейлю Spritz ще не знайшлось жодного критика». 

Gamondi Spritz: 

- 60 ml GAMONDI Aperitivo

- 120 ml Prosecco

- кубиковий лід

Прикраса: скибка апельсина

Келих: wine

Перед вживанням перемішати високою ложкою

GAMONDI Aperitivo виготовляються виключно на виноградних спиртах, а не на етиловому.  Тому у поєднанні з Prosecco коктейль GAMONDI Spritz володіє таким досконалим смаком (бо вино+вино). GAMONDI Aperitivo володіє інтенсивними цитрусовими нотами, які врівноважуються тонами стиглих фруктів та пряних трав. М'який, солодкий смак, з легкою гірчинкою тирличу, хінного дерева, лимонів, мандаринів, міксу гіркої і солодкої апельсинової цедри, ідеально смакує як аперитив.

Ще одна гордість бренду — GAMONDI Aperitivo Fiori di Sambuco — бузиновий лікер. Саме для нього квіти бузини, що ростуть на пагорбах італійського Ланге, збирають вручну, лише ножицями та у солом’яний кошик. Завдяки цьому процесу вибираються тільки найароматніші і найпишніші квіти. Згодом їх настоюють у спирті, щоб отримати свіжу насичену ароматами основу для напою, до якої обов’язково додається біле вино Moscato. Це основний інгредієнт, оскільки він посилює ароматичні нотки свіжих квітів бузини та надає більшої структури кінцевому продукту. Смак GAMONDI Aperitivo Fiori di Sambuco солодкий з відтінками манго, лічі, ананаса та приємною гірчинкою польових трав. Чудовий аперитив та дижестив. Ідеальний компонент для коктейлів Hugo та White Spritz. 

Gamondi Spritz Hugo

- 50 ml Aperitivo Fiori di Sambuco

- 100 ml Prosecco

- 20 ml soda water

Прикраса: слайс апельсина

Келих: wine

Родзинкою портфелю бренду GAMONDI є лінійка вермутів найвищого класу di Torino. Для того, щоб відповідати цьому класу — вермути мають виготовлятись лише в П'ємонті, на винах лише з П'ємонту, з додаванням п'ємонтської артемізії (полину) і  витримуватись у спеціальних бочках "тіна".

GAMONDI Vermouth di Torino Bianco — традиційний п'ємонтський білий вермут. Виготовлений на основі білого вина moscato, з додаванням ароматних трав: майорану, полину, ревеню та ялівцю. Ці компоненти надають йому інтенсивного, стійкого смаку з приємним гіркуватим присмаком. 

Його “червоний родич” — GAMONDI Vermouth di Torino Rosso. Приготований за старовинним домашнім рецептом і володіє солодким, збалансованим смаком з відтінками червоних ягід, польових трав та спецій. Післясмак тривалий, з притаманною вермуту легкою гірчинкою. Ідеальний інгредієнт для коктейлю Negroni. Смакує і у чистому вигляді.

GAMONDI Negroni

- 30 ml GAMONDI Bitter

- 30 ml GAMONDI Vermouth di Torino Rosso

- 30 ml джин

лід глиба

Прикраса: цедра грейпфрута

Келих: old fashion

Наостанок хочемо розповісти про лікер, з якого все — GAMONDI Аmaro. Народжений ще у далекому 1890 році за старовинним рецептом засновника бренду Карло Гамонді. Напій виготовляється традиційною холодною мацерацією трав і лікарських рослин, та вже став своєрідною візитівкою Акві Терме.

GAMОNDI Amaro — це надзвичайний баланс між солодким та гірким, для його приготування використовують 29 трав і ароматичних коренів для мацерації в двох окремих настоях.

Перший — мацерація протягом приблизно 40 днів у спирті коренів, трав і кори, що надає гіркий відтінок. До них відносяться тирлич, ревінь, полин, капське алое і кора хінного дерева. Другий — процес займає близько 30 днів. До нього входять трави, квіти, цедра, які визначають ароматні, солодкі та пряні ноти. Особливо виділяються цедри солодкого і гіркого апельсина, мандарина, ванілі, м'яти і кориці.

До речі, цей лікер в Італії часто подають наприкінці трапези в якості дижестиву, адже він сприяє травленню.

Асортимент бренду GAMONDI доводить, що досконалості немає меж!

 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*