12 травня 2017

«Форнетті-Україна» стає «BFI»

«Форнетті-Україна» стає «BFI»
3671

«Форнетті Україна» є лідером з виробництва хлібобулочних виробів глибокої заморозки в Україні. Працюючи на українському ринку з 2004 року, «Форнетті Україна» зарекомендувала себе як надійний партнер в В2В сегменті, виробляючи продукцію для кулінарних відділів та Private Label великих торгових мереж (наприклад, для Auchan і Мetro Cash & Carry). Крім того, «Форнетті» - багаторічний лідер ринку street food в Україні та один з найбільших франчайзерів Європи.

Бренд також представлений у багатьох країнах світу: Угорщина, Румунія, Молдова, Словаччина, Болгарія, Польща, Чехія, Німеччина, Великобританія, Єгипет. Кількість точок продажу продукції  в Україні нараховує більше ніж 1000.

У 2017 році відкривається нова сторінка в історії «Форнетті». Компанія набуває нового імені, яке більше відповідає її сутності та розширює можливості для реалізації нових проектів.  Тому «Форнетті-Україна» стає “Bakery Food Industry” (BFI) та планує розширювати портфель торгових марок і виходити на нові ринки як всередині країни, так і за її межами. «Форнетті» залишається однією з торгових марок компанії BFI.

Виробництво компанії BFI знаходиться в смт. Козелець Чернігівської області. Завод оснащений сучасним італійським обладнанням і спеціальною електронною програмою контролю якості. Компанія сертифікована ISO 9001: 2009; ISO 22000; HACCP.

Пріоритетом для BFI є висока якість продукції та безпечне харчування.



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також