22 червня 2018

В ТЦ GLOBUS відкривається двоповерховий флагманський магазин RESERVED площею 2000 кв.м.

В ТЦ GLOBUS відкривається двоповерховий флагманський магазин RESERVED площею 2000 кв.м.
967

23 червня 2018 року в ТЦ GLOBUS відкривається двоповерховий флагманський магазин RESERVED. Бренд польської групи LPP стане найбільшим фешн оператором в ТЦ GLOBUS. Магазин загальною площею близько 2000 кв.м зайняв 1 та 2 поверхи в GLOBUS 2. Формат реалізований в ТЦ GLOBUS є флагманським та має оновлений сучасний концепт. Про це повідомляє TradeMaster.UA  з посиланням на прес-реліз компанії.

«Відкриття магазину одного з найуспішніших брендів групи LPP в ТЦ GLOBUS - досить важливий крок для вдосконалення торговельного центру, покращення його tenant-mix та збільшення трафіку. RESERVED стане одним з ключових якірних операторів наземної частини ТЦ GLOBUS. Бренд органічно інтегрується в концепцію сучасного торгового центру та зіграє важливу роль в розширенні пулу його демократичних брендів, також це сприятиме просуванню товарів», — коментує старший менеджер департаменту оренди ТЦ GLOBUS Вікторія Царенко.

Довідка ТМ:

ТЦ GLOBUS — торговий центр на Майдані Незалежності в Києві. Складається з двох частин GLOBUS 1 та GLOBUS 2, загальною площею 35 400 кв. м., на якій розташовано понад 200 магазинів та ресторанів зі світовими та українськими брендами. З 2008 року належить великій європейській інвестиційній компанії — London & Regional Properties. Завдяки унікальному розташуванню в самому серці столиці, ТЦ GLOBUS став  ідеальним для киян, які поруч мешкають, працюють або знаходяться, а також туристів.

Польська компанія LPP S.A., заснована в 1995 році, відкрила перший магазин RESERVED в Україні в 2003 році. Сьогодні компанія активно розвиває мережі магазинів під брендами RESERVED, House, Mohito, Cropp, Sinsay в Європі та країнах Близького Сходу. Компанія управляє 1700 магазинами загальною площею понад 920 тис. Кв. м. в світі і більш, ніж 80 магазинами площею близько 40 тис. кв. м. в Україні.

Читайте также: Fidelitti: успешная украинская бизнес-стратегия

 Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також