01 липня 2018

В червні 2018 року мережа «Сім23» відкрила 2 нових магазини та здійснила рестайлінг 1 діючого.

В червні 2018 року мережа «Сім23» відкрила 2 нових магазини та здійснила рестайлінг 1 діючого.
1416

Керівництво компанії продовжує експериментувати з форматами і 7 червня в центрі Луцька було відкрито магазин в новому форматі «Сім23 to go». Новий магазин має компактну площу 50 м.кв. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Цей об’єкт не можна назвати мінімаркетом, адже в ньому відсутній типовий для магазину роздрібної торгівлі асортимент. Тут немає овочів, бакалії та nonfood категорій. Натомість розширено категорії продукції food-to-go. В асортименті маркету традиційно представлені хотдоги та гарячі напої, курячі та картопляні снеки, випічка, їжа швидкого приготування, багети та сандвічі, фруктовий сніг Slush.

Новий маркет не обійшовся без унікальних «фішок» асортименту. В окремо виділеній зоні «кав’ярні» за системою самообслуговування продається м’яке морозиво на основі натурального молока. Його виготовляють за допомогою професійного фрізера Taylor (США) – саме такого, що використовується в найвідоміших світових мережах ресторанів fast food.

Ще одна новинка асортименту – класичні fresh-бургери та fresh-сандвічі, що виготовляються одразу після замовлення клієнта. Також в новому маркеті представлені оригінальні хот-доги з додатками з овочевих сумішей та різних соусів.

«Сім23 to go» працює з 7:00 до 23:00 за адресою Луцьк, пр. Волі 4. 

Ще одне відкриття відбулося 16 червня в Тернополі. Це третій магазин нового формату в цьому місті. Новий магазин площею 75 кв.м. знаходиться просто перед залізничним вокзалом м.Тернопіль, за адресою вул. Богдана Хмельницького 20.

Розробляючи цей маркет компанія поставила високу планку - створити краще місце у Тернополі, де можна випити кави чи підкріпитися безпосередньо перед подорожжю. Це сучасне приміщення з панорамними вікнами, що створюють відчуття простору навіть на невеликій торгівельній площі. Весь процес роботи в залі, приготування хотдогів, випічки, напоїв – відкритий для покупців.

Зручні стійки біля вікон та безкоштовний WiFi забезпечують додатковий комфорт для гостей маркету. В асортименті маркету – курячі та картопляні снеки з турбопечі, хотдоги та сандвічі, гарячі та холодні напої, що готуються за системою самообслуговування, оптимально підібраний перелік продуктів харчування, міцних та безалкогольних напоїв, продуктів категорії fresh. Червень 2018 14 червня в Луцьку відкрився оновлений магазин на просп. Грушевського біля залізничного вокзалу.

Площу торгівельного залу збільшено з 130 до 180 м.кв. В новому маркеті змінено зовнішній та внутрішній дизайн, оновлено торгівельне обладнання, розширено вхідний простір, встановлено кавовий модуль та стійки для перекусу.

Асортимент магазину теж зазнав змін – відтепер тут є свіжа випічка та бельгійські вафлі, що готуються просто в торгівельному залі, оновлено та розширено асортимент гарячих кавових напоїв, встановлено постмікс з приготування газованих напоїв та гранітори зі Slush.

Читайте также: В Киеве открылась новая кофейня Coffee and the City

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також