02 жовтня 2018

LOVARE herbs: найкращі смаки природи

LOVARE herbs: найкращі смаки природи
1933

АТ «Мономах» активно розвиває асортимент продукції, яка відповідає сучасним світовим трендам. Сьогодні компанія пропонує споживачам трав’яні чаї з ягодами, квітами та прянощами LOVARE herbs. Це нова категорія продукції у лінійці LOVARE. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Це перш за все смачні чаї, з чудовим ароматом – їм притаманні всі властивості преміальної лінійки LOVARE. Продукція містить лише природні натуральні інгредієнти, які підкреслюють цілющу силу природи.

Трав’яні напої мають інший вплив на організм на відміну від тонізуючої, збадьорюючої дії чорного чи зеленого чаю. Так, ромашковий і м’ятний чаї заспокоюють та знімають стрес. Лавандовий нормалізує тиск і поліпшує сон. Чай з каркаде швидко втамовує спрагу, а імбирний напій зміцнює та очищує організм. Тобто, новою лінійкою LOVARE herbs компанія «Мономах» розширює асортимент, враховуючи смаки та потреби більшого кола споживачів.

Привертає увагу зручна оригінальна упаковка LOVARE herbs. Чай розфасовано у пірамідки без нитки, як це популярно останнім часом у Європі. Адже, заварюючись, трави значно збільшуються в об’ємі, і у звичайному пакетику їм «тісно». А щоб повністю розкрився смак продукту, потрібен простір. Саме його й забезпечує пірамідка. Крім того, пакетик-пірамідка значно економить час і робить процес заварювання трав’яного чаю зручним та швидким.

Читайте также: Что по маркетплейсам и доставке продуктов в Украине?

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATE LABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також