10 січня 2019

McDonald`s у Чернігові відновив роботу після реконструкції. Що змінилось?

McDonald`s у Чернігові відновив роботу після реконструкції. Що змінилось?
1199

В ресторані оновили інтер’єр та екстер’єр, а також розширили його площу з 300 м. кв. до 411 м. кв. В результаті збільшилась кількість посадкових місць: у залі одночасно зможе відпочивати 89 осіб, а на відкритій терасі – 75 відвідувачів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

McDonald's у Чернігові тепер працює у новому форматі з досвідом майбутнього. Це передбачає одразу кілька оновлень, перше з яких - термінали самообслуговування. Тепер гості закладу можуть без поспіху оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та відразу оплатити його за допомогою картки, або ж готівкою на касі.

В Чернігівському McDonald's з'явилось також обслуговування за столиками. Це - революція для МакДональдз, адже цей ресторан завжди був закладом самообслуговування. Тепер, якщо клієнт замовляє страви через термінал самообслуговування і оплачує карткою, йому не потрібно підходити до прилавку. Він може відразу ж очікувати своє замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача та приносить його страви.

Касова зона має новий принцип роботи. Прилавок розділений на дві частини: для замовлення та для отримання страв.  Відтак, відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, перебувають у різних зонах та не заважають один одному. В Чернігівському McDonald's також оновили форму одягу співробітників та дизайн меню.

Читайте також: Nestle планирует расширять линейку продуктов для веганов 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

  

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також