11 квітня 2019

У львівському ТРЦ FORUM LVIV відкрився McDonald`s з досвідом майбутнього

У львівському ТРЦ FORUM LVIV відкрився McDonald`s з досвідом майбутнього
1349

Відтепер у McDonald's у ТРЦ FORUM LVIV замовляти страви можна на касі, чи терміналі самообслуговування. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Новий принцип роботи касової зони є більш зручний для відвідувача. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв. Відтак, відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, не заважають один одному.

Термінали самообслуговування є обов’язковим елементом ресторанів з досвідом майбутнього, оскільки дозволяють відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі.

В ресторанах з досвідом майбутнього оновлюється форма одягу співробітників та дизайн меню. А новий принцип роботи кухні «Приготовано для тебе», дозволить відвідувачу додавати чи забирати інгредієнти в бургерах на свій смак. Наприклад, можна буде додати до улюбленого Дабл Чізбургеру ще один біфштекс, чи замовити бургер Маестро з чотирма додатковими інгредієнтами.

"Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого портфелю брендів, для того щоб запропонувати львів’янам найбажаніші та найактуальніші бренди та концепти. Для нас важливо надати відвідувачу ТРЦ FORUM LVIV унікальний досвід здійснення покупок. А коли, це підтримується та підсилюється і оновленнями концептів закладів орендарів, заразом ми досягаємо максимального ефекту", - коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.

Читайте також: Китайская водка обогнала по обьему инвестиций Alibaba

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також