26 квітня 2019

Вперше в Україні: компанія Trans.eu запрошує вантажовідправників на Trans for Shippers (TfS)

Вперше в Україні: компанія Trans.eu запрошує вантажовідправників на Trans for Shippers (TfS)
1483

Підвищена ефективність, операційний ріст та оптимізація процесів – ось основні цілі Trans for Shippers (TfS). 17.05.2019 у Києві експерти міжнародної компанії “ТРАНС.ЄУ УКРАЇНА” проводять подію, присвячену передовим технологіям та автоматизації роботи вантажовідправника і разом з гравцями українського ринку зроблять крок у світ Логістики 4.0.

Програма заходу:

   -логістика 4.0 на практиці: що означає даний термін, зміни ринку автомобільних перевезень, які відбудуться в найближчому майбутньому.

Україна як частина глобальної стратегії Trans.eu Group

 -способи оптимізації транспортної логістики вантажовідправника:автоматичний розподіл та призначення вантажів між партнерами (перевізниками/експедиторами); автоматичне формування заявок;моніторинг доставки вантажу в системі;контроль статусів виконання усіх замовлень;автоматична звітність

  -як алгоритми (IoT) полегшать операційну діяльність логіста та позбавлять необхідності виконання повторюваних дій, які роблять логістику компанії затратною та неефективною.

  -шляхи вирішення проблем, пов’язаних з нестачею транспорту у пікові сезони, незнанням актуальних тарифів на перевезення та пошуком нових і головне надійних партнерів для співпраці.

Платформа Trans.eu - рішення, що дозволяє будувати прозорий, стійкий та конкурентоспроможний ланцюг поставок Вашої компанії.

Захід актуальний для представників виробничих компаній, дистриб’юторів,  ретейлерів, імпортерів, експортерів, що організовують доставку вантажів найманим автомобільним транспортом з кількістю перевезень, що перевищує 150 поставок в місяць.

 Хочете дізнатись, що змінить на ринку логістики компанія Trans.eu? Реєструйтесь на захід за  посиланням

Важливо: конференція є безкоштовною, кількість відвідувачів обмежена.

Термін реєстрації: 02.05.2019

Підтвердженням Вашої участі у заході є отримання листа-запрошення від команди “ТРАНС.ЄУ УКРАЇНА” на вказану Вами електронну адресу.

 Читайте также: 30-31 мая в Киеве состоится ХХІ Всеукраинский День Логиста, спикер - Татьяна Лазуренко

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також