13 серпня 2019

Продовження: "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" оновили офіційну позицію щодо скандального щоденника

Продовження: "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" оновили офіційну позицію щодо скандального щоденника
930

В новій заяві представники торговельної мережі зазначають, що нарешті встановили - як щоденник з картою України без Криму потрапив на полиці магазинів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на офіційну заяву компанії.

В заяві йдеться: "Перевіривши всю наявну інформацію ще раз, ми дійшли висновку, що щоденник з некоректним зображенням карти України потрапив до торгової зали випадково зі старих запасів товару. Наразі весь асортимент товарів від даного постачальника перевіряється у всіх ТЦ METRO, як на полицях, так на складах магазинів.

Компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» приносить щирі вибачення всім, кого могла образити ця ситуація. Ми розуміємо та розділяємо ваше невдоволення, та обіцяємо ретельніше перевіряти товари, які потрапляють на полиці наших магазинів, щоб уникнути таких випадків у майбутньому".

Нагадаємо, що вперше згадка про скандальний щоденник з'явилась в фейсбуці користувача Володимира Бірулі ще 13 липня. У коментарях під дописом представники мережі пообіцяли вилучити товар, що заперечує приналежність Криму до території України. Однак місяць потому щоденники все ще були присутні на полицях магазину. 

Читайте також: Украинцы стали пить меньше вина

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також