21 серпня 2019

Київстар пропонує нове Big Data рішення для бізнесу - «Business Data Solution»

Київстар пропонує нове Big Data рішення для бізнесу - «Business Data Solution»
1723

З 15 серпня 2019 року Київстар запроваджує новий продукт на основі аналізу великих даних, за допомогою якого компанії можуть самостійно формувати цільові розсилки SMS, адресуючи їх лише тим клієнтам, які зацікавлені в отриманні рекламної інформації. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Business Data Solution» це продукт на основі великих даних, який в автоматичному режимі допоможе надсилати промо-SMS лише цільовій аудиторії. Це система з доступом через WEB-інтерфейс, в якій можна працювати як самостійно, так і командами в будь-який час. Завдяки великим даним та з використанням алгоритмів машинного навчання розроблено критерії, за якими визначаються сегменти абонентів, кому буде корисна і цікава промо-розсилка.

Працюючи в системі користувач самостійно визначає аудиторію для комунікації, обирає бажаний період та створює текст. Для полегшення процесу керування витратами в інтерфейсі програми відображається прогнозована вартість комунікації під час її створення. По завершенню періоду розсилки повідомлень є можливість переглянути статистику, яка дозволяє оцінити ефективність промо та допомагає у плануванні подальших комунікацій. Оплата послуги замовником здійснюється лише за доставлені повідомлення.

Вибірка отримувачів смс-реклами формується зі списку абонентів, що підписалися на послугу «Мої знижки» смс-розсилки про ексклюзивні знижки та спеціальні пропозиції від партнерів Київстар та надали згоду на отримання таких повідомлень.

Нагадаємо, Київстар дотримується Законів України «Про інформацію» та «Про захист персональних даних» і не передає та не продає персональні дані абонентів. Усі аналітичні моделі з використанням великих даних будуються на основі неперсоніфікованих та зашифрованих даних. 

Дізнатись більше про продукт, його можливості та замовити можна за посиланням.

Читайте також: Рабен наращивает свое присутствие в Украине

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також