19 грудня 2019

У Львові відкрився «Сільпо» у стилі майстерня реклами

У Львові відкрився «Сільпо» у стилі майстерня реклами
3572

Постери та плакати, яскраві вивіски й векторні зображення на стінах і колонах — тринадцятий супермаркет «Сільпо» у Львові відкрився у стилі майстерня реклами, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Гості магазину ніби потрапляють у великий креативний офіс. В оформленні багато еклектики — на стінах ілюстрації продуктів у різних стилях та стилізованих зображень із графічних програм, ніби дизайнер вибирав кілька варіантів, а також чат-переписки та палітри різних кольорів, які використовують у роботі рекламники, щоб підібрати найкращий. Зверніть увагу на вивіски у відділах — вони креативні та геть різні за розміром, стилем, конструкцією, кольором підсвічування й навіть матеріалами.

Дизайнерський супермаркет площею 1137,3 кв. м працює з 18 грудня з 08:00 до 23:00 за адресою: Львів, вул. Шевченка, 60. Із особливих концептуальних зон на гостей «Сільпо» чекають кулінарія із грилем, власна кондитерська, де можна замовити торти, пекарня з незмінним гречаним багетом та продукцією «Крафтярів», а ще рибна зона із живою та рибою власного копчення, зона з піцою, яку виготовляють прямо в залі, та товари від локальних виробників «Лавка Традицій».

Перші дизайнерські «Сільпо» у Львові відкрилися 2016 року — магазин у ТРЦ Forum Lviv, створений у стилі Аліса у Дивокраї, супермаркет із фуд-містечком у ТРЦ Victoria Gardens, оздоблений у класичній стилістиці міста Лева. У 2019 році — «Сільпо» в ТРЦ Spartak, який виконано у стилі джаз, а також супермаркет у стилі полігональність у ТЦ «Роксолана».

Читайте також: Мережа «Сільпо» стала єдиним ритейлером в ТОП-20 інноваційних компаній України за версією «Власть денег»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також