04 травня 2020

«НАДзвичайні. Діячі України»: проєкт «Сільпо» та Pictoric про надзвичайних людей звичайних професій

«НАДзвичайні. Діячі України»: проєкт «Сільпо» та Pictoric про надзвичайних людей звичайних професій
2022

Національна мережа супермаркетів «Сільпо» та клуб ілюстраторів Pictoric розпочинають проєкт-подяку людям, які забезпечують побут країни. Його назвали «НАДзвичайні. Діячі України», підкресливши, що за простою, на перший погляд, професією можуть стояти неймовірні люди, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«НАДзвичайні» розкажуть історії та покажуть портрети людей 100 професій, які зазвичай називають «сферою обслуговування».

Портрети касирів та офіціантів, консьєржів, прибиральників, водіїв та інших представників професій створить клуб ілюстраторів Pictoric, автори проєкту про видатних українців «Діячі України».

Організатори проєкту представлять 15 ілюстрацій. Побачити їх можна як в онлайні, так і біля «Сільпо» на проспекті Героїв Сталінграду, 12п. Виставкові конструкції розташовані на безпечній відстані одна від одної, згідно з вимогами запобіжних заходів у період пандемії. Після завершення карантину виставка вирушить у подорож по всій Україні.

«Карантин зробив те, що не змогла б жодна соціальна ініціатива. Він показав, наскільки важлива праця сотень тисяч українців, які попри форс-мажори продовжують підтримувати щоденний побут і спокій людей. Коли весь світ зіштовхнувся з новими викликами, ми хочемо розповісти про звичайних людей, які стали НАДзвичайними, — говорить маркетинг-директор національної мережі супермаркетів «Сільпо» Катерина Огуряєва.

Перші ілюстрації авторства Анни Сарвіри, Олега Грищенка та Олени Старанчук уже побачили світ. На них зображені люди, які щодня виходять ​на роботу для того, аби кожен ​українець​ міг придбати необхідні продукти чи випити горнятко кави, — вантажник Сергій Павлюченко, касир Оксана Пушкаренко та бариста Сергій Сергєєв.

«Наразі над ілюстраціями працюють 15 художників з усієї України. Хто як не ілюстратор зможе дотепно та правдиво передати специфіку професії та характер людей, що допомагають українцям жити життя, — ділиться Олена Старанчук,  співкураторка клубу ілюстраторів Pictoric. — Кожна ілюстрація буде виконана в оригінальному стилі художника за допомогою технік колажу, аплікації, векторної графіки та малювання руками».

Клуб ілюстраторів Pictoric — активна спільнота дизайнерів-графіків, ілюстраторів та художників. Автори проєкту «Діячі України» про видатних українців, що популяризує історію та культуру України мовою сучасного графічного мистецтва.

Читайте також: Мережа «Сільпо» під час карантину відкрила в Києві «муркотиковий супермаркет»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також