16 жовтня 2020

За 9 місяців на АЗК ОККО зібрано більше 280 тонн вживаних речей для нужденних

За 9 місяців на АЗК ОККО зібрано більше 280 тонн вживаних речей для нужденних
995

Разом із клієнтами компанія ОККО у третьому кварталі 2020 року зібрала більше 109 тонн вживаних речей – одяг, взуття, постільна білизна – у спеціальні контейнери, які встановлено на АЗК мережі. Загалом за дев’ять місяців поточного року було зібрано і передано 286,5 тонн речей людям, які мають в них потребу, і ця цифра вже значно перевищує показники минулого року, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Об’єм допомоги росте від року в рік. 2020-й вже став в цьому плані визначним, адже нам вдалось значно наростити обсяги збору речей за рахунок збільшення кількості контейнерів та розширення географії, - каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова. Дякуємо всім, хто долучається та власним внеском допомагає робити велику добру справу».

Наразі вже на 30 АЗК мережі ОККО встановлені спеціальні контейнери для збору вживаних речей: по дев’ять у Києві та Львові, чотири – у Дніпрі, по два контейнери в Одесі, Харкові, Маріуполі та Запоріжжі.

Нагадаємо, що в мережі ОККО проєкт триває уже восьмий рік поспіль і в його реалізації допомагають волонтерські та громадські організації, які вивозять вживані речі з АЗК, сортують їх і безкоштовно розподіляють між тими, хто цього потребує. Нині партнерами ОККО в цьому проєкті є «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин» та «Допомагаємо». Основні отримувачі допомоги – безпритульні, мешканці інтернатів, геріатричних закладів, пацієнти хоспісів тощо.

Читайте також: Вживані речі збирають уже на 30 АЗК ОККО

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також