20 жовтня 2020

Уперше Епіцентр дарує газ

Уперше Епіцентр дарує газ
1144

Кожен покупець газового обладнання в Епіцентрі та Новій Лінії гарантовано отримає газ від Нафтогазу, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Мережі торгових центрів «Епіцентр» та «Нова Лінія» разом із ГК «Нафтогаз Україна» на початку опалювального сезону реалізовують масштабну акцію «Тримайте Газ». При купівлі газового котла чи водонагрівача в Епіцентрі та Новій Лінії покупці гарантовано отримають газовий пакет об’ємом 50 куб. м або 100 куб. м.

Епіцентр та Нова Лінія є лідерами в продажу газових котлів, водонагрівачів та іншого газового обладнання. Ця тенденція зростає щороку. За словами Віталія Коваленка, директора направлення «Сантехніка» компанії «Епіцентр» газові настінні котли, як і раніше, займають у продажу провідні позиції, оскільки мають доступну вартість, високий коефіцієнт корисної дії, прості в установці й невибагливі в обслуговуванні. А спільна акція з ГК «Нафтогаз Україна» дозволить цей показник збільшити.

«Компанія «Епіцентр» щороку пропонує своїм відвідувачам акції та пропозиції на товари та обладнання, що в кінцевому варіанті дасть змогу людям економити на комунальних розрахунках, — зазначив Віталій Коваленко. — Спільна акція з ГК «Нафтогаз» — яскравий тому приклад. Разом із найбільшим постачальником природного газу в такий спосіб хочемо допомогти людям економити та ефективно використовувати природний газ».

Щоб отримати газовий пакет, необхідно купити зазначене обладнання з 10 жовтня до 30 листопада 2020 року включно, у тому числі в інтернет-магазинах epicentrk.ua та nl.ua, та стати клієнтом ГК «Нафтогаз України», підключившись через сайт www.gas.ua.

Варто зазначити, що в жовтні ГК «Нафтогаз України» не переглядала ціни на газ, залишивши їх на рівні вересня. Жовтнева ціна блакитного палива в рамках тарифу «Місячний» становить 4,7 грн/куб. м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Варто зазначити, що місячна ціна до 45 % нижче, у порівнянні з аналогічними тарифами в інших постачальників газу.

Читайте також: Польський спортивний бренд 4F виходить на ринок України

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також