12 січня 2021

Стартап боротьби з харчовими відходами зібрав 31 мільйон доларів

Стартап боротьби з харчовими відходами зібрав 31 мільйон доларів
795

Стартап To Good To Go, що має на меті боротьбу з харчовими відходами, зібрав 31,1 мільйона доларів в новому раунді інвестування. Гроші мають сприяти серед іншого, експансії в США, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

Коронавірусна криза, звичайно, стала серйозною перепоною для датського стартапу, оскільки багато ресторанів мали були залишатися закритими. У вересні минулого року генеральний директор Метте Ликке заявила, що дохід впав на 62% через пандемію. Тим не менше, вона залишалася бойовою і дуже оптимістичною щодо майбутнього компанії.

Програма боротьби з відходами зараз також активна в Сполучених Штатах. Плани були оголошені на початку минулого року. Як і в Європі, тут є великий потенціал, оскільки, за підрахунками, 30-40% усього виробленого продовольства знищується або викидається.

У вересні компанія розпочала діяльність у Нью-Йорку та Бостоні. Було продано близько 50 000 страв. Щойно зібраний капітал повинен дозволити компанії пришвидшити цей розвиток та полегшити довгострокове планування.

Програма To Good To Go почала роботу в Данії в 2015 році. Стартап бореться з харчовими відходами, допомагаючи ресторанам і магазинам продавати надлишки їжі, замість того, щоб їх викидати.

Читайте також: В Сингапуре начались продажи куриного мяса, выращенного в «пробирке»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також