12 січня 2021

Asda скорочує різницю в оплаті праці для жінок третій рік поспіль

Asda скорочує різницю в оплаті праці для жінок третій рік поспіль
730

Британський рітейлер Asda оприлюднив свої показники заробітної плати за попередній рік, показавши, що він вже третій рік поспіль зменшує розрив у середньогодинних ставках оплати праці чоловіків та жінок. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Ця різниця також значно нижча за середній показник по країні.

У 2020 році середня різниця в оплаті праці між усіма відповідними чоловіками та жінками, зайнятими в Asda, становила 8,4%, що на 2,7% менше порівняно з 2019 роком та на 6,2% нижче середнього показника по країні - 14,6%.

Середня різниця в заробітній платі між усіма працівниками Asda чоловіків та жінок становила 5,5%, що відображає зменшення на 1% порівняно з 2019 роком і на 10% нижче середнього показника в країні (15,5%) для працівників, що працюють повний та неповний робочий день.

Головний директор Asda, Хейлі Татум, заявила, що це ще більше підкреслює прихильність компанії бути "інклюзивним роботодавцем".

Асда ініціювала низку ініціатив щодо зменшення цього розриву в довгостроковій перспективі та залучення більшої кількості жінок на вищі посади, таких як проведення несвідомого тренінгу з обізнаності про упередженість для керівників, а також збалансовані кандидатури та панелі співбесід для всіх найманих працівників.

Татум заявила, що ключовою частиною зменшення гендерного розриву в оплаті праці є розвиток "високопотенційних жінок-працівниць" за допомогою декількох програм та ініціатив.

Читайте також: Asda призывает покупателей не накапливать запасы

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також