21 січня 2021

Coop Sweden відкриває перший безпілотний магазин

Coop Sweden відкриває перший безпілотний магазин
1058

Торгівельна мережа Coop Sweden відкрила свій перший "безпілотний" магазин, що знаходиться в місті Сатрахойден в Євле. Про це повідомляєTradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Рітейлер перевірив цю ідею влітку минулого року в рамках своєї ініціативи щодо пошуку більш інноваційних роздрібних рішень.

Coop Mitt є першим партнером бренду, який відкрив безпілотний модуль магазину Coop Mini. Протягом року група планує відкрити два безпілотні пілотні магазини в районі Євле.

Мета Персдоттер, генеральний директор Coop Mitt, сказала, що вона почувається "дуже гордою" за новий магазин і сподівається, що "цей пілотний проект буде оцінений і використаний нашими клієнтами".

Пілотний магазин в Євле пропонує близько 400 різних сухих, заморожених та охолоджених SKU. Також доступні послуги click&collect.

У магазині відсутні традиційні касові апарати; клієнти платять через нове платіжне рішення групи Scan & Pay. Клієнти можуть сканувати свої товари і платити за них за допомогою нового додатка.

Модулі магазину можна легко перенести в різні місця і розмістити в районах без магазинів, в малонаселених районах і в туристичних районах, пропонуючи цілодобовий доступ.

Читайте також: Coop Дания запустила интернет-магазин для мелких производителей

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також