22 січня 2021

«Біосфера» вперше випустила дезінфекційні серветки, що вбивають віруси

«Біосфера» вперше випустила дезінфекційні серветки, що вбивають віруси
1208

За висновками наукових досліджень, новий засіб вбиває бактерії та віруси, включаючи вірус поліомієліту, грипу, кору, гепатитів та SARS-CoV-2, що викликає COVID-19. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Засоби для дезінфекції рук та поверхонь стали надзвичайно актуальні в період пандемії, коли для захисту від COVID-19 сформувалась потреба ще більше приділяти увагу особистій гігієні, особливо  у громадських місцях, у транспорті та при контакті з хворими людьми.

У кишенях споживачів сьогодні можна знайти безліч засобів для захисту шкіри від невидимих ворогів. Спробуємо зрозуміти різницю: антибактеріальні серветки знешкоджують бактерії, які супроводжують нас протягом дня, а от дезінфекційні призводять до загибелі як бактерій, так і вірусів.

«SmileSterillBio є саме дезінфекційним засобом. Як ми визначили в результаті лабораторних досліджень, він призводить до швидкого знешкодження (загибелі і неможливості репродукуватися в клітинах) стійких в оточуючому середовищі вірусів (поліовірусу 1 типу та аденовірусу 5 типу), зокрема коронавірусу, що викликає COVID-19», – коментує Алла Мироненко, зав. відділом респіраторних та інших вірусних інфекцій ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб імені Л. В. Громашевського НАМН України», доктор медичних наук, професор.

Дезінфекційні властивості забезпечено особливим складом розчину для вологих серветок, що містить 70% ізопропілового спирту та 0,3% бензалконію хлориду.

«Сьогодні на ринку багато косметичних і антибактеріальних засобів, які протидіють бактеріям і є чудовою опцією для щоденного використання. Проте саме дезінфекційних засобів для особистого користування донедавна майже не було. Ми пройшли довгий шлях розробки, досліджень та державної реєстрації SmileSterillBio саме тому, що хотіли дати споживачам зручний та безпечний продукт із науково доведеною протидією вірусам (включно з SARS-CoV-2), який буде в кишені чи сумці кожного мешканця сучасного міста», – коментує Олександр Лавров, генеральний менеджер бізнес-напряму Hygiene корпорації «Біосфера».

Smile Sterill Bio поєднав «кишеньковий» формат вологих серветок із дезінфекційними властивостями рідких спиртових засобів. Засіб рекомендується використовувати у випадках контакту із забрудненими та ймовірно забрудненими поверхнями, контакту з хворими на вірусні інфекції, відвідування громадських місць, транспорту та медичних установ, для дезінфекції різних поверхонь та шкіри рук. Окрім спирту, до складу розчину також входить екстракт алое, що дбає про зволоження та пом’якшення шкіри.

Для доведення ефективності протидії бактеріям та вірусам різних типів засіб пройшов декілька етапів досліджень в Україні та ЄС:

- Бактерицидні та фунгіцидні властивості Smile Sterill Bio підтверджені в ДУ «Інститут громадського здоров'я ім. А.Н. Марзєєва НАМН України». Віруліцидні властивості засобу були підтверджені в ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних захворювань ім. Л. В. Громашевського НАМН України».

- Європейські дослідження продукту проводились згідно 8-ми мікробіологічних стандартів, що були успішно підтверджені лабораторіями в Польщі та Греції згідно з нормативними вимогами ЄС до біоцидів (EU Biocidal Products Regulation).

- Засіб внесено у Державний реєстр дезінфекційних засобів 2020 року (Наказ від 27.11.2020 №2748).

Вологі серветки доступні у формі великої упаковки з клапаном (50 шт) та коробки із саше в індивідуальному пакуванні (30 шт), які можна придбати в онлайн-магазині SFERA.UA, а також в роздрібних мережах та аптеках.

Читайте також: Санта не приїде? Фрекен БОК запускає серію різдвяно-новорічних роликів у продовженні кампанії «Окремо ми разом»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також