26 січня 2021

Aldi відкриває 100-й магазин Milestone в Італії

Aldi відкриває 100-й магазин Milestone в Італії
754

Наразі торгівельна мережа присутня в шести регіонах північної Італії: Трентіно-Альто-Адідже, П'ємонт, Ломбардія, Венето, Емілія-Романья та Фріулі-Венеція Джулія, де в її магазинах, офісах і логістичних центра, розташованими в Оппеано і Ландріано, працює понад 2000 співробітників, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Aldi досягла позначки в 100 магазинів, відкриваючи в середньому по три магазини на місяць, починаючи з березня 2018 року.

Майкл Гшайдлінгер, керуючий директор Aldi Italia, сказав: "Італія є пріоритетним ринком, де ми будемо продовжувати послідовно інвестувати".

Магазини розташовані у стратегічних районах північної Італії, де, залежно від потреб місцевих споживачів, вибирається найбільш підходящий формат магазину, розміри якого становлять від 600 квадратних метрів до 1500 квадратних метрів.

Aldi також пропонує велику кількість SKU, що мають сертифікат Made in Italy.

Оснащені фотоелектричними панелями загальною площею понад 24 000 квадратних метрів, що еквівалентно 3,5 футбольним полям, 100 магазинів виробили понад 3 мільйони кВт-год зеленої енергії, заощадивши 1758 тонн CO2.

Читайте також: Aldi відкриває два нових магазини у Варшаві та планує подальшу експансію в Польщі

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також