26 січня 2021

WOG CAFE годуватиме пасажирів авіарейсів, що затримуються

WOG CAFE годуватиме пасажирів авіарейсів, що затримуються
704

Компанія WOG, добре відома мережею АЗК і закладів громадського харчування WOG CAFE, у партнерстві з авіаперевізниками запустила програму із забезпечення харчуванням пасажирів рейсів, що затримуються, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

На сьогодні партнерами WOG в рамках цієї кампанії стали «Міжнародні авіалінії України» (МАУ), SkyUp Airlines та Azure Air.

«Дбаючи про комфорт пасажирів, ми запустили програму, завдяки якій авіакомпанії, що уклали з нами партнерську угоду, зможуть видавати пасажирам, чиї рейси затримуються, ваучери на харчування у WOG CAFE. При цьому номінал ваучерів кожна з авіакомпаній-партнерів може визначити самостійно», - підкреслила директор департаменту WOG CAFE за межами АЗК Ірина Соколовська.

Надалі WOG планує розширення співпраці з авіакомпаніями щодо підтримки пасажирів, чиї рейси затримуються.

Нагадаємо, що WOG CAFE працює у чотирьох аеропортах країни – «Бориспіль» (Київ), «Київ» ім. Сікорського (Жуляни), аеропорт ім. Данила Галицького (Львів) та в Одесі. Окрім того, нещодавно WOG у партнерстві з компанією Philip Morris відкрив нові заклади формату coffee point у аеропортах Одеси та «Київ» (Жуляни).

Читайте також: WOG розширює присутність в інфраструктурних об’єктах

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також