17 лютого 2021

Żabka створить повністю автоматизований логістичний центр

Żabka створить повністю автоматизований логістичний центр
1534

Будівництво найсучаснішого складу Żabka, що знаходиться поблизу Радзиміна поблизу Варшави, розпочалось у середині січня цього року і триватиме до 2022 року, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Market Experts.

Центр буде оснащений інноваційними автоматичними рішеннями, які не тільки прискорять логістичне обслуговування магазинів та покращать якість обслуговування франчайзі, але й будуть екологічно безпечними.

«Логістичний центр поблизу Радзиміна поблизу Варшави загальною площею близько 60 000 кв. стане найбільшим і найсучаснішим об'єктом у нашій інфраструктурі. Склад буде автоматизований, і в той же час енергоефективний, щоб мінімізувати вплив на природне середовище. Центр має мати стратегічне значення для нашої мережі, саме тому ми вирішили взяти участь у цьому проекті також як інвестор, щоб забезпечити найвищий можливий рівень роботи, який прослужить нам протягом багатьох років», - наголосив Томаш Суханський, президент правління Żabka Polska.

Склад підготовлений відповідно до індивідуальних потреб мережі Żabka й оптимізації всіх її логістичних операцій.

Новий логістичний центр характеризуватиметься великою місткістю зберігання. У ньому розміщуватимуться зони охолодження та висококласні системи, що підтримують автоматизовані там логістичні процеси. Центр зможе обслуговувати приблизно 5 тисяч кубометрів відвантаженого товару.

Читайте також: Żabka открывает магазин 100% зеленой энергии в Варшаве

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також