23 лютого 2021

12-я Міжнародна бізнес-зустріч рітейла та постачальників Food&NonFoodMaster-2021 і CatManMaster-2021

12-я Міжнародна бізнес-зустріч рітейла та постачальників Food&NonFoodMaster-2021 і CatManMaster-2021
1358

16 квітня 2021 року відбудеться 12-я щорічна Міжнародна практична конференція Food & NonFoodMaster-2021 і CatManMaster-2021: «Restart в партнерстві рітейлерів і постачальників», яка збере понад 400 ТОП менеджерів, ключових фахівців роздрібних мереж і компаній-постачальників. Про це повідомляє TradeMaster.Ua.

В цьому році ми поєднали відразу 3 ключових заходи для всіх рітейлерів і ТОП менеджменту 2021 року - FoodMaster, NonFoodMaster і CatManMaster на одному майданчику в м. Киев, вул. Василя Липківського, 1А (3 поверх) М. «Вокзальна» РК «Ультрамарин».

Організатор та ініціатор Головної події рітейл-індустрії України - TradeMasterGroup.

Партнери конференції: ІТ партнер - Спілка Автоматізаторів Бізнесу, трансформаційний партнер - YouCoach; партнер кава-брейків - Trevi.

Ставши учасником події, Ви:

Обміняєтеся з іншими постачальниками і рітейлерами позитивним досвідом співпраці;

Дізнаєтеся свіжу аналітику ринку товарів Food і Nonfood, тренди в категоріях;

На основі доповідей експертів галузі зможете проаналізувати діяльність Вашої компанії, щоб йти в «ногу» з ринком;

Отримаєте нові ідеї та інсайди, які зможете застосувати на практиці у своїй компанії;

Проведете переговори і укладете договори про співпрацю в одному місці більше ніж з 50 потенційними партнерами;

Неформальне спілкування дозволить повною мірою обмінятися досвідом з колегами, познайомитися з новими клієнтами, а також обговорити подальшу співпрацю з вже існуючими партнерами;

Поліпшите комунікації і збудуєте конструктивний діалог з рітейлерами і дистрибьюторами про співпрацю;

Познайомитеся з кейсами зарубіжних спікерів і досвідом формування асортиментного портфеля;

Зможете взяти участь в міні-виставці новинок виробників, а також з рішеннями для оптимізації бізнесу рітейлерів і постачальників,

Представити Вашу компанію і новинки продукції в Галереї Новинок!

На конференції в першому залі «FoodMaster: Restart в партнерстві рітейлерів і постачальників» ділитися досвідом будуть ТОП-практики України та зарубіжжя.

Сергій Євтушенко, власник роздрібної мережі «Червоний маркет», який виступає модератором події вже кілька років.

Марина Забарило, комерційний директор Consumer Panel & Services Ukraine GfK, розповість про аналітику ринку, тема її виступу: «Актуальні тренди харчової галузі в 2021 році».

Марина Костроміна, Account Director Kantar в Україні стане спікеркою з темою «Як змінилась споживча поведінка, як адаптувати бізнес до нової реальності».

Сергій Ліщук, міжнародний консультант, експерт-практик з більш ніж 25-ти річним стажем роботи в індустрії FMCG, розкриє тему «10 помилок виробників, що не дозволяють почати експорт своєї продукції».

Євген Тришин, Head of Q-Commerce, Glovo в своєму виступі разповість про такі аспекти: Що таке Q-Commerce і чому вона стає найважливішою частиною діджіталізаціі в ритейлі; Бізнес-модель платформи в ритейлі; Український ринок - тренди; Моделі співпраці рітейлу і Glovo.

Спілка Автоматізаторів Бізнесу виступить з темою: «Як оптимізувати торговий і виробничий бізнес в 2021 році: автоматизовані системи управління підприємством».

Вікторія Шило, керівник відділу закупівель товарів FMCG, керівник проекту Фермерські Товари, поділиться інсайдами своєї компанії і виступить з темою: «Ексклюзивні тренди Ашан: смаки світу, веганство, фермерство».

Візьме фокус на тему «Технології трансформації традиційних моделей магазинів під зміни купівельних переваг» Дмитро Морозов, керівник управління по роботі з франчайзі «Миронівський хлібопродукт»

У залі «CatManMaster: 10 ТОП практик впровадження категорійного менеджменту», ідеї для розвитку категорійного менеджменту представлять спікери з 3-х країн.

«Моделі категорійного менеджменту для мультиканального рітейлу» - називається тема майстер-класу Ксенії Литвин, керівника департаменту централізації замовлень, ТОВ «Епіцентр К».

Гульфира Крок, експерт з управління асортиментом і ціноутворенням в ритейлі з Ізраїлю, виступить онлайн з темою: «Структура роздрібного ціноутворення: сучасні підходи та технології».

Катерина Богачова - консультант по роздрібній торгівлі, консультує в галузі брендингу та мерчендайзингу, поділиться багаторічним досвідом у виступі на тему: «Управління простором торгового залу через викладки на основі ролі категорії»

Олександра Няміна, незалежний консультант по роботі з федеральними і локальними мережами СНД, розповість всі тонкощі підготовки ідеального КП на основі аналізу асортиментної матриці.

Володимир Бондарєв, керівник управління товарними запасами роздрібної мережі "ЖЖУК", виступить з темою «Аналіз ефективності асортиментної матриці через управління товарними запасами».

Сергій Цимбал, керівник департаменту навчання і розвитку персоналу «Епіцентр К» став модератором конференції CatManMaster-2021.

ЗАЛ-3. NonFoodMaster приготує для учасників теми, які турбують бізнес сьогодні, а саме:

- Нові стратегії зростання NonFood рітейлу: канали, ніші, інструменти залучення покупців;

- Як макроекономічні фактори впливають на фінансово-економічні показники компанії;

- Інновації в рітейлі, що збільшують продажі в торгових точках;

- Як стати інноваційною компанією на ринку. Розробка і виведення нових ТМ. Створення продукту від позиціонування до виведення на ринок;

- Що робити, коли Промо-20% не працює, а 30% -40% розоряють виробника;

- Передові технології та стратегії в маркетингу і мерчандайзингу в умовах високої конкуренції;

- Персоналізація продажів в NonFood-галузі. Можливості для бізнесу;

- Трансформація логістики в роздрібній торгівлі. Нові технології і рішення.

Також в рамках заходу учасників чекають Спецпроекти:

- Столи переговорів в форматі "Мережа - постачальник". Це унікальна можливість прямих переговорів. У столах переговорів TradeMasterGroup за 12 років взяли участь понад 5000 постачальників України та Зарубіжжя.

- Вручення Національних премій «Retail in-Ukraine 2021» і «Made-in-Ukraine 2021». Національна Премія для рітейлерів «Retail in-Ukraine 2021: кращий партнер року» та Національна Премія для виробників FMCG-товарів "Made-in-Ukraine 2021: кращий партнер мережі».

- Галерея новинок і виставка постачальників рішень і послуг для рітейла.

В рамках конференції проходить спеціальний проект провідних постачальників України та ближнього зарубіжжя! Кожен учасник - виробник може подати зразки кращих проєктів для подання на полицях Галереї Новинок. Серед учасників виставки в цьому році: Герчак, Добра Вечеря, Соломія, Новотроїцький РКЗ, Дарпак, ТД Молочна Слобода, АПП Трейд, Уманьпиво, Індичка, Вітал Фудз, Мейсон трейд, Наша Сила ЮА, Гурмандіз, GFSGROUP, Фуд Девелопер, Треві, Арт -прес, Бара і ін.

Встигніть забронювати квиток на найважливіший захід РОКУ для Food рітейлу до 28 лютого за зниженими цінами.

Переходьте за посиланням і забронюйте Ваше місце прямо зараз! Онлайн-реєстрація

Читайте також : як відбувалось BIG TRADE-MARKETING SHOW-2021: У ВСІ ТЯЖКІ

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також