24 лютого 2021

"Shoppertainment" стане наступною великою торговою тенденцією в Європі

"Shoppertainment" стане наступною великою торговою тенденцією в Європі
1601

“Shoppertainment” має стати головною торговою тенденцією в Європі, згідно з Alibaba, яка започаткувала передову концепцію. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailGazette.

Shoppertainment, нова модель, яка вибухнула на ринках роздрібної торгівлі в Китаї та Азії протягом останніх 18 місяців, передбачає роздрібну торгівлю, яка забезпечує надзвичайно захоплюючий цифровий інтерактивний досвід за допомогою прямих трансляцій, що в кінцевому підсумку сприяє продажам.

Нове дослідження, проведене на замовлення AliExpress, свідчить про те, що, хоча розваги для покупців в Європі лише набирають обертів, порівняно з Азією, покупці "відкриті для прийняття нових тенденцій та технологій, які можуть покращити їхній досвід покупок".

Опитування 14 460 дорослих у Франції, Польщі, Іспанії та Великобританії показало, що 70 відсотків покупців виявили інтерес до розваг покупців, тоді як майже половина збільшила споживання вмісту покупок під час пандемії.

"Це справжня комерційна можливість для продавців та роздрібних торговців, які знають, як стратегічно використовувати цю тенденцію", - сказала керівник екосистеми контент-операцій AliExpress Віта Чанг.

"Вивчаючи європейські можливості, важливо враховувати відмінності кожної країни, щоб забезпечити правильні повідомлення для різних споживачів у різних країнах", - додала Чанг.

У Великобританії покупцям потрібен більш надійний, розважальний контент, який підходить для мобільних екранів, тоді як у Франції клієнти надавали перевагу вмісту, схваленому впливовими особами.

AliExpress заявляє, що зараз прагне розширити зростання покупок у Європі та з липня 2019 року організував понад 44 000 живих шоу на тринадцяти різних мовах.

Читайте також: TikTok розширює партнерство із Shopify, допомагаючи продавцям досягти «величезного збільшення продажів»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також