02 квітня 2021

Amazon відкрила 4-зірковий магазин в Мегамоллі American Dream

Amazon відкрила 4-зірковий магазин в Мегамоллі American Dream
1312

Знаменитий Мегамолл American Dream, розташований в Нью-Джерсі, чиє будівництво та чергові етапи відкриття неодноразово відкладалися, в тому числі і через пандемію, отримав ще одного іменитого орендаря (всього їх вже більше 130). Онлайн-рітейлер Amazon відкрив тут свій фізичний магазин. Нова торгова точка, яка почала свою роботу 31 березня, стала 30-м 4-зірковим магазином Amazon в США, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Магазин Amazon займає понад 500 кв. м, на яких продається близько 2500 різних товарів. Серед представлених категорій продукції - дитячі товари, спортивне спорядження, електроніка, книги, домашній декор, побутова техніка та багато іншого. У тому числі відвідувачі можуть випробувати в дії різні «розумні» пристрої від Amazon, з підтримкою віртуального асистента Alexa.

Магазин отримав назву 4-зіркового і таке визначення обрано не випадково. Вся продукція «перекочувала» на прилавки магазину з онлайн-майданчика Amazon, при цьому вибиралися товари, які отримали найвищі відгуки від покупців і мають рейтинг 4 зірки і більше. Кількість зірок для товару на amazon.com навіть вказується на ціннику поруч з вартістю.

Таким чином у магазині представлені тільки бестселери і найактуальніші товари, а також популярні новинки. Надалі планується постійно оновлювати асортимент товарів, на основі свіжих рейтингів. Також окремо виділений ряд пропозицій «на сьогодні», які відрізняються вигідними цінами і будуть змінюватися щодня.

Сам інтер'єр магазина виконаний у стриманому стилі, прості деталі на зразок цементної підлоги і чорних стін, покликані підкреслювати яскравість і привабливість виставлених на полицях товарів.

Читайте також: Amazon запустила програму допомоги космічним стартапам

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також