06 квітня 2021

H&M використала кактуси замість шкіри в новій еко-колекції

H&M використала кактуси замість шкіри в новій еко-колекції
1322

Шведський фешн-бренд H&M представив нову колекцію в рамках нової концепції «Історії інновацій» та підтримки стратегії сталого розвитку. Дебютна колекція отримала назву «Science Stoty», до неї увійшов одяг, створений із натуральних або перероблених матеріалів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

"Колекція Science Story підкреслює важливість інновацій та зухвалих експериментів, спрямованих на просування ідей екологічності шляхом співпраці з науковцями, дослідниками і мислителями. Ми створили колекцію, в основі якої рух - до нових рішень, позитивних змін і демократизації екологічної моди", - наголошується в прес –релізі компанії.

Серед використаних матеріалів для створення колекції - пряжа з касторової олії, а також альтернатива шкіри з кактусів. Наразі нова лінійка доступна для покупки в обраних магазинах H&M, а також для замовлення в інтернет-магазині компанії.

"Наша нова концепція продовжує шлях H&M до екологічної системі моди. «Innovation Stories»дозволяє нам розвиватися і рости, одночасно створюючи бажані і довговічні вироби, які, як ми сподіваємося, сподобаються нашим клієнтам і якими вони будуть пишатися", - прокоментувала Анн-Софі Йоханссон, креативний консультант H&M.

В опублікованому H&M звіті зі сталого розвитку відзначається, що компанія розраховує домогтися використання 30% перероблених матеріалів у виробництві одягу вже до 2025 року.

Читайте також: H&M прагне подолати кризу на китайському ринку на тлі падіння квартального виторгу

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також