09 квітня 2021

Nike і MSCHF врегулювали суперечку навколо «пекельних» кросівок

Nike і MSCHF врегулювали суперечку навколо «пекельних» кросівок
1515

Креативна компанія MSCHF врегулювала суперечку з Nike, що стосується випуску партії так званих «пекельних» кросівок. У рамках угоди MSCHF зобов'язалася викупити всі нерозпродані на сьогоднішній день моделі, а також залишити собі останню пару, яка так і не була продана, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Verge.

У Nike відзначили, що ряд покупців, можливо, не захоче повертати кросівки, незважаючи на їх походження. «Покупці, які вважатимуть за краще не повертати своє взуття і пізніше зіткнуться з дефектом продукту або проблемою, пов'язаною зі здоров'ям, повинні звертатися в MSCHF, а не в Nike», - прокоментували в компанії.

Йдеться про партію Satan Shoes, випущеної на базі популярної моделі Nike Air Max 97. Компанія випустила партію з 666 пар кросівок з логотипом Nike, підвіскою і пентаграмою спеціально до виходу кліпу Lil Nas X на композицію Montero, сюжет якого будується на спуску репера в пекло .

Кросівки, які отримали індивідуальні номери, а також були оздоблені повітрям з краплею людської крові, розведеної чорнилом, надійшли в продаж 29 березня по ціні 1018 доларів. Nike подав позов проти MSCHF, звинувативши компанію в порушенні прав на товарний знак і заявивши, що вона не має ніякого відношення до даної серії.

До цього моменту вся партія була розпродана (на це пішло менше однієї хвилини), а на eBay кросівки з «пекельної» серії почали продавати за ціною в кілька тисяч доларів. Останню пару повинні були розіграти в Twitter, але, за рішенням суду, розіграш був зупинений.

Читайте також: Nike подала в суд на виробника «сатанинських» кросівок з людською кров'ю

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також