14 квітня 2021

Власник Burger King намагається купити мережу Subway

Власник Burger King намагається купити мережу Subway
1123

Канадсько-американська компанія Restaurant Brands International, що володіє фастфуд-мережами Popeyes і Burger King, а також кав'ярнями Tim Hortons, розглядає можливість придбання Subway, власника однієї з найбільших франшиз на світовому ринку швидкого харчування. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Insider.

Серед інших інтересантів називається компанія Inspire, що володіє міжнародними мережами Baskin Robbins і Dunkin 'Donuts. Обидві компанії отримували пропозиції про покупку бізнесу Subway, але на сьогоднішній день ніяких домовленостей досягнуто не було.

Відзначається, що нинішній глава Subway Джон Чідсі на початку 2000-х очолював бізнес Burger King до моменту продажу бізнесу інвестиційній групі 3G Capital, яка вважається засновником Restaurant Brands International. Наразі Чідсі просуває стратегію зі скорочення витрат Subway, залучаючи покупців і одночасно відлякуючи франчайзі.

У 2020 році Subway зіткнулася з фінансовими проблемами на тлі пандемії внаслідок обмежень для бізнесу по всьому світу. Виручка компанії скоротилася на 1,9 млрд доларів і склала 10,2 млрд. На ринку в США Subway змушена була закрити близько 2 тисяч ресторанів.

Читайте також: Burger King подарує справжні бургери переможцям комп'ютерної гри

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також