19 квітня 2021

Мережа «ФРЕШ» оновила перший супермаркет у Херсоні

Мережа «ФРЕШ» оновила перший супермаркет у Херсоні
1246

15 квітня у Херсоні після масштабної реконструкції відкрився супермаркет «Фреш». Магазин, що розташований на вул.Кулика, 114 ж, запрацював в оновленому форматі із сучасним дизайном та інтер’єром, новим технологічним обладнанням та власною піцерією, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Саме із цього супермаркету у 2021 році мережа «Фреш» розпочала етап змін та перетворень, які згодом відбудуться і в інших магазинах. Акцент у новому форматі зроблений на якості обслуговування, ергономічності інтер’єру та широкому виборі свіжих продуктів.

«В оновленому «Фреші» ми втілили сучасні уявлення про те, яким повинен бути справжній супермаркет, - розповідає генеральний директор групи компаній «Євротек» Михайло Весельський. - Сучасному покупцеві важливий комфорт,хороше освітлення, зручні вітрини, зрозуміла навігація, якісне обслуговування та, звісно ж, красивий дизайн. Впевнений, нам вдалося цього досягти, і наші відвідувачі отримуватимуть справжнє задоволення від покупок.

Ми також вдячні нашим клієнтам, які залишають відгуки про роботу мережі на просторах інтернету чи під час живого спілкування у магазинах. Ми радо прислухаємося до порад і дуже цінуємо думку кожного. Це тримає нас в тонусі та дуже мотивує!».

У супермаркеті значну увагу зосереджено саме на свіжій продукції: категорія «fresh» збільшилася майже у два рази, суттєво зріс вибір свіжого м’яса, риби, овочів та фруктів. В оновленому «Фреші» покупці також можуть сповна насолодитися усілякими делікатесами, наприклад придбати справжні іспанський хамон чи італійське прошуто, а також сири відомих світових виробників. А у його винотеці відтепер можна знайти кращі вина з різних країн як середнього, так і преміального цінового сегментів.

Вже традиційно смачними залишилися випічка із власної пекарні, а також готові страви, гарніри та салати із кулінарії. Тут кожен зможе підібрати щось на свій смак, бо асортимент справді вражає! Загальна торговельна площа магазину – 1600 кв.м.

Особливою новинкою «Фрешу» на Кулика, 114ж стала власна піцерія, де щодня випікатимуть гарячу та ароматну піцу на замовлення. Тісто та соус для неї виготовляють за власним рецептом, а за відмінний смак відповідають талановиті піцейоли. Понад 10 різних смаків піци, від традиційних до фірмових, не залишать без вибору навіть самих вибагливих піцелюбів.

Ще однією новинкою стали 5 кас самообслуговування з інтуїтивним меню та голосовими підказками. Це дозволить суттєво зменшити черги та зробити покупки ще комфортнішими. Покупців також обслуговує 8 звичайних та 1 «експрес»-каса.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також