05 травня 2021

Новий формат магазинів КОЛО

Новий формат магазинів КОЛО
1941

Мережа продуктових магазинів КОЛО не перестає дивувати покупців все новими відкриттями та цікавими ініціативами. Останнім часом магазини КОЛО суттєво оновилися. Відтепер ще більш стильні, сучасні та оригінальні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Головна особливість нового формату – оформлення у насичених сірих тонах з дерев’яною обшивкою. Привертають увагу також яскраві неонові вивіски з тематичними слоганами: Ідеї КОЛО тебе, КОЛО твоїх смаків, Освіжись у КОЛО. За відгуками покупців новий формат відвідувачам дуже подобається, тож мережа КОЛО планує і надалі відкривати магазини з подібним оформленням.

Наразі у подібному форматі оформлені магазини за наступними адресами: в місті Києві на Метрологічній, 60, Драгоманова, 15-А, Дніпровській набережній, 19, Анни Ахматової, 22, Соборності, 17, в Одесі – на Генуезькій, 3-В і в с. Білогородка за адресою Михайла Величка, 10.

Дуже цікава новина для всіх хто любить читати та цікавиться книжковими новинками. В усіх магазинах оновленого формату встановлено «куточок читача». Кожен бажаючий може взяти книжку, яка сподобалась, почитати вдома, а потім повернути її. Або ж принести натомість книжку із власної домашньої бібліотеки.

І ще одна новинка. Як відомо, однією з головних особливостей магазинів КОЛО є запашна ароматна кава, яку можна швидко приготувати та взяти з собою. А віднедавна каву КОЛО можна зробити ще смачніше, додавши до неї абсолютно безкоштовно сироп на вибір. В минулому місяці покупцям пропонували сиропи шоколад, манго та солона карамель. А на літній сезон цей перелік доповниться новими смаками – банан та кокос.

Розширився і асортимент продукції магазинів КОЛО. Зокрема новинками «для гурманів» - сири, ковбаси, м’ясні вироби, вина, також лінійкою готової їжі та справжніми французькими круасанами з різними начинками власного імпорту мережі КОЛО.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також