11 травня 2021

Lidl Italy повертає кросівки 'Fan Collection'

Lidl Italy повертає кросівки
1329

Цього тижня Lidl Italy заповнює свої полиці вподобаними "кросівками Lidl" - знакове взуття повертається після того, як у листопаді минулого року були розпродані всі запаси в країні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

Запуск "Колекції фанатів Lidl" був схвалений шаленими шанувальниками роздрібної мережі по всій Європі, що призвело до її повернення.

Кросівки спочатку були випущені в якості пранку до «Дня дурнів» 1 квітня кілька років тому, але стали популярним товаром у багатьох європейських країнах, дуже затребуваними колекціонерами та любителями спорту.

Кросівки за ціною 12,99 євро почали продаватися на аукціонних сайтах, таких як eBay, до досягли ціни 5000 євро за пару першого випуску.

На додаток до своєї колекції Lidl Fan, дискаунтер також намагався висвітлити деякі заходи корпоративної соціальної відповідальності, які він вживає з асортиментом одягу та взуття.

Нещодавня «зелена» колекція включає лінію нижньої білизни, виготовлену з SeaCell ™, волокна, отриманого з морських водоростей з нульовим рівнем викидів, а також нову колекцію взуття «Crivit Ocean Bound», виготовлену повністю з пластику, переробленого та вилученого з океанів.

Читайте також: Lidl Ireland випустить набори для тестування на антитіла COVID-19

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також