21 травня 2021

Amazon відкриває Європейську інноваційну лабораторію

Amazon відкриває Європейську інноваційну лабораторію
1184

Компанія Amazon оголосила про відкриття Європейської інноваційної лабораторії. Її основним завданням стане вдосконалення технологічного процесу та створення максимально безпечних умов для праці персоналу. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

Amazon і досі активно запроваджував новітні технології. Зокрема, 350 тисяч транспортних роботів, що працюють у логістичних центрах та обслуговують галузь електронної комерції у цілому світі. Представники компанії нагадують, що автоматизовану систему роботи на високих стелажах у них було вперше використано ще 2012 року. А зараз вона вже стала нормою для компанії. Робототехніка допомагає персоналу виконувати найбільш рутинні та важкі операції. Тим часом алгоритми весь час удосконалюють ці внутрішньо логістичні процеси, скорочуючи відстані загального щоденного пробігу машин.

Автоматизовані системи палетизації не тільки позбавили людей від важкої праці, але й прибрали необхідність тримати персонал на шкідливих для здоров’я ділянках виробничого процесу. Наприклад, відпала необхідність людям самостійно підносити важкі предмети.

Тепер в інноваційній лабораторії, яка вже працює на півночі Італії, група експертів Amazon працює над низкою передових інноваційних технологій для операційного відділу компанії, котрий відповідає за ланцюги постачання. До речі, тут спростовують міф про те, що роботи нібито відбирають робочі місця у людей. З тих пір, як компанія презентувала свої перші рішення на базі робототехніки 10 років тому, в Amazon було створено більше мільйона нових робочих місць.

Лабораторія в основному бере участь у тестуванні та розробці нових технологій, що підвищують безпеку праці в логістичних центрах електронної комерції Amazon в Європі, а також підтримує працівників компанії. Нові технології стосуються таких процесів:

- Сортування товарів (повна автоматизація).

- Палетизація (без навантажувачів та піддонів).

- Завантаження контейнерів (автоматизовний підйом та розміщення на контейнерних стрічках).

- Самохідні машини (внутрішні переміщення товарів).

Читайте також: Amazon організовує віртуальні екскурсії своїми логістичними центрами

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також