01 червня 2021

Святкові акції та благодійність: EVA відзначить День захисту дітей під гаслом «ДІТИ-КВІТИ — В EVA ТА НА EVA.UA — ЛІТО»

Святкові акції та благодійність: EVA відзначить День захисту дітей під гаслом «ДІТИ-КВІТИ — В EVA ТА НА EVA.UA — ЛІТО»
1143

Мережа магазинів EVA анонсувала благодійні проєкти та святкові акції до Міжнародного дня захисту дітей, який щороку відзначається 1 червня. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

З нагоди свята з кожної пачки підгузків власної торгової марки JOY, проданої у магазині та на EVA.UA з 26 травня до 3 червня, компанія перерахує по 1 гривні до благодійного фонду «КОЛО». Зібрані кошти будуть передані неонатальному центру Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні на придбання лампи фототерапії для новонароджених. Окрім того, EVA направить подарункові бокси для мам та немовлят до Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова.

У рамках ще одного проєкту — «Мрій-читай», організованого разом із громадською спілкою «Освіторія», мережа відправляє серію дитячих оповідань «Пригоди Єви та Рудаськи» до шкіл, розташованих у селах та містечках. Ці книжки, призначені для учнів початкових класів, покликані заохотити дітей до читання та виконання логіко-математичних завдань, привернути увагу до важливих питань екології та захисту довкілля. Після отримання комплектів вчителі за наданою програмою проведуть урок «Мрій», розроблений у рамках премії Global Teacher Prize від «Освіторія».

Клієнти EVA за бажанням і самі можуть стати благодійниками. Адже у всіх власників карт лояльності «EVA МОЗАЇКА» є можливість перераховувати накопичені бонуси на допомогу дітям із тяжкими захворюваннями. Зробити це можна у мобільному додатку EVA або на сторінці «ПРОЄКТИ EVA-БЛАГОДІЙНІСТЬ» у EVA BLOG.

Окрім соціальних ініціатив, до свята компанія також підготувала низку цікавих пропозицій для своїх клієнтів. З 26 травня у мережі магазинів EVA та на EVA.UA діють знижки до 70% на дитячі товари. Клієнтів, що колекціонують іграшки «Океаняшки», у мобільному додатку EVA чекає приємний сюрприз — купон, який дає знижку 60% на придбання однієї з іграшок. Для використання купон треба активувати та показати на касі магазину. А от матусі й татусі, що з 27 до 31 травня купували на EVA.UA підгузки власних торгових марок мережі JOY або Lucky Pin, візьмуть участь у розіграші призів. По троє переможців від кожного бренда визначатимуться рандомно 21 червня серед усіх, хто здійснив купівлю у відповідний період.

Не забула EVA і про підписників у соцмережах. З 26 травня до 1 червня користувачі TikTok можуть знайти у відео ритейлера штрихкод на придбання окремих товарів ВТМ Just Kawaii зі знижками. Аби скористатися ним, треба зробити скриншот та пред’явити його на касі магазину.

«Важливо пам’ятати про сенс Дня захисту дітей. Йдеться про права та безпеку найменших громадян та їх забезпечення з боку держави, батьків, опікунів і приватних установ. Тож команда EVA з турботою про дітей прагне підкреслити значущість цього дня та підтримати його святкування, перераховуючи кошти на доброчинність і запроваджуючи благодійні проєкти для малюків», — коментує Олександра Гнатик, керівниця PR-напряму лінії магазинів EVA.

На останок EVA підготувала низку цікавих фактів про свято 1 червня:

-         у Дня захисту дітей є свій прапор: у центрі на зеленому тлі зображена Земля, довкола якої розміщені різнокольорові фігурки, що символізують толерантність та єдність людей;

-         у 2021 році міжнародну подію відзначатимуть у 71 раз;

-         Україна офіційно долучилася до святкування Дня захисту дітей у 1998 році;

-         на 1 червня також припадає Всесвітній день батьків.

Читайте також: Відзнака для найдорожчих: EVA нагородила переможниць «Мама року-2021»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також