09 червня 2021

Walmart видасть смартфони більш ніж 740 тисячам співробітників

Walmart видасть смартфони більш ніж 740 тисячам співробітників
1127

Компанія Walmart оголосила про запуск Me@Walmart, нової програми, яка дозволить співробітникам планувати зміни, реєструватися, вирішувати повсякденні завдання і, в кінцевому підсумку, більш ефективно поповнювати запаси товарів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

В рамках цієї програми Walmart планує до кінця року безкоштовно надати нові смартфони Samsung Galaxy разом з чохлом і планом захисту понад 740 000 з майже 1,6 млн американських працівників. Співробітники зможуть користуватися інструментами нової програми тільки під час роботи, але зможуть використовувати пристрій для особистого користування.

У своєму блозі Дрю Холлер, старший віце-президент Walmart по роботі з персоналом, і Келлі Ромак, віце-президент по продуктах і роботі з співробітниками, заявили, що цей крок відображає стрімкий розвиток роздрібної торгівлі і необхідність утримання та задоволення потреб співробітників.

«Walmart робить ще один значний крок до розширення використання смартфонів на робочому місці серед своїх співробітників», - наголошується в повідомленні компанії.

У 2018 році компанія ввела політику «принеси свій власний пристрій» (BYOD), яка пропонує працівникам використовувати різні робочі додатки на своїх особистих телефонах для управління розкладом і надання допомоги на робочому місці. Новий додаток Me@Walmart об'єднує безліч дій на одній платформі, включаючи складання розкладу змін, облік робочого часу і спілкування з іншими працівниками за допомогою функції push-to-talk, схожою на рацію.

Працівники також можуть використовувати Ask Sam, голосовий персональний помічник, який відповідає на широкий спектр питань, пов'язаних з роботою - від місцезнаходження продукції до показників продажів. Цей інструмент спочатку був запущений у 2019 році і пропонувався у вигляді окремого додатка для деяких співробітників.

Walmart робить ставку на те, що надання співробітникам нових смартфонів підвищить ефективність роботи і зробить роздрібну компанію привабливим місцем для роботи. Однак проблеми конфіденційності можуть змусити працівників насторожено поставитися до цієї програми. Walmart розглянув ці проблеми у своїй ініціативі BYOD, зазначивши, що хоча він може переглядати такі характеристики, як рівень заряду батареї, номер телефону, операційну систему і оператора, він не може переглядати особисті дані, такі як веб-активність, особисту електронну пошту і фотографії . І компанія заявила в своєму оголошенні в четвер, що у неї не буде доступу до особистих даних на нових пристроях.

Читайте також: Gap і Walmart представляють першу колекцію товарів для будинку

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також