17 червня 2021

Apple зазнала труднощів у виході на ринок медичних послуг

Apple зазнала труднощів у виході на ринок медичних послуг
1051

Компанія Apple розглядає можливість запуску власного медичного сервісу, який може запропонувати клієнтам надання первинної медико-санітарної допомоги, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

Головний операційний директор Apple Джефф Вільямс ще у 2016 році доручив команді інженерів підірвати традиційну індустрію охорони здоров'я, пропонуючи медичну послугу за передплатою, яка являє собою віртуальну допомогу лікарями Apple, постійний моніторинг стану здоров'я за допомогою Apple Watch і iPhone пацієнта.

Проект досі знаходився в розробці і вже був протестований на власних працівниках. За даними видання, Apple проводила експерименти в медцентрах біля Apple Park. Однак результати тестування, зокрема, неточність в зборі даних, призвели до відмови від проекту.

Передбачалося, що Apple пропонуватиме не тільки первинну медико-санітарну допомогу, а й індивідуальні програми охорони здоров'я на основі передплати. У результаті Apple зосередила свої зусилля в галузі охорони здоров'я на розумному годиннику, Apple Health й інших продуктах і сервісах.

Джерела видання, знайомі з проектом, стверджують, що робота над ним триває і компанія вийде за межі попередньої стадії випробувань. За їхніми словами, Apple може роками вивчати ринки, перш ніж вивести на них власні продукти.

Читайте також: Facebook випустить «розумний» годинник із двома камерами

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також