17 червня 2021

Leica випустила свій перший смартфон

Leica випустила свій перший смартфон
1510

Компанія Leica Camera, що спеціалізується на випуску фотоапаратів і об'єктивів, представила Leitz Phone 1 - перший у своїй історії смартфон. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Першим ринком для смартфона стане Японія - Leica Leitz Phone 1 буде доступний тільки у компанії Softbank. Вартість пристрою, попередні замовлення на який почнуть приймати з 18 червня, обійдеться приблизно в 1,7 тисячі доларів США.

Смартфон побудований на флагманськії платформі Snapdragon 888 від Qualcomm з підтримкою 5G. 6,6-дюймовий вигнутий OLED-дисплей WUXGA + (2730х1260 пікселів) з частотою оновлення до 240 Гц. В екран вбудована фронтальна 12,6 Мп камера, а основний модуль включає в себе єдину 20,2 Мп камеру з датчиком зображення формату 1 дюйм.

Leitz Phone 1 має 12 Гб оперативної пам'яті і 256 Гб вбудованої, обсяг якої можна розширити за рахунок карти пам'яті microSD до 1 Тб. Пристрій з акумулятором 5 000 мА • год сертифікований за стандартом IP68 від пилу і вологи. Смартфон працює на операційній системі Android 11 із фірмовою оболонкою.

Технічно новинка Leica повторює представлений раніше смартфон Sharp Aquos R6. Від моделі Sharp новий Leitz Phone 1 відрізняється переробленим корпусом, дизайн якого стилізовано під камери Leica, а також фірмовим жорстким чохлом і кришкою на об'єктив камери, виконаними також у стилістиці фотоапаратів Leica.

Читайте також: LG виходить з ринку мобільних телефонів через мільярдні збитки

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також