17 червня 2021

Мінекономіки впроваджує європейську практику маркування окремих видів м’яса, а також оливкової олії та меду

Мінекономіки впроваджує європейську практику маркування окремих видів м’яса, а також оливкової олії та меду
1854

Відповідний наказ Мінекономіки від 01.04.2021 року № 679  набув чинності 18.05.2021 і буде введено в дію через 3 роки, повідомляє TradeMaster.UA.

Наказ встановлює правила зазначення «країни походження» або «місця походження» в маркуванні:

- м'яса великої рогатої худоби;

- свинини;

- баранини і козлятини;

- їстівних субпродуктів великої рогатої худоби;

- м'яса та їстівних субпродуктів свійської птиці;

- меду;

- необробленої оливкової олії (virgin olive oil) і оливкової олії екстра-класу (extra virgin olive oil).

Наказ розроблено на основі вимог 5-ти актів, тому він робить нас ще на крок ближче до створення спільного ринку харчових продуктів з Європейським Союзом.

Партнери з проєкту EU4SaferFood підготували інфографіку про перелік харчових продуктів, для яких обов’язковим є зазначення країни походження або місця походження.

Читайте також: У Києві затвердили єдиний дизайн торгових наметів для вуличної торгівлі

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також