23 червня 2021

Фундація Рональда Макдональда і MAY-Ukraine допомагають дітям та їхнім родинам відчути себе в лікарні, як вдома

Фундація Рональда Макдональда і MAY-Ukraine допомагають дітям та їхнім родинам відчути себе в лікарні, як вдома
1231

Компанія MAY-Ukraine в рамках програми довгострокового стійкого розвитку бізнесу акцентує увагу на соціальних питаннях і прагне допомагати у вирішенні найбільш актуальних завдань. В цьому її підтримує велику кількість партнерів, серед яких Фонд «Будинок Рональда Макдональда», повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Організація створює і розвиває програми, які покращують життя і здоров'я важкохворих дітей. У дитячих лікарнях по всій Україні Фонд облаштовує сімейні кімнати, щоб батьки і діти могли бути поруч.

Другий рік поспіль Фонд запускає благодійний онлайн-магазин # ГодиниДляРодини. Користувачі можуть придбати віртуальний час, який конвертується в реальну підтримку сімей у сімейних кімнатах лікарень під час тривалого лікування дітей. Сім'ї завжди користуються такими кімнатами безкоштовно. Однак їхнє утримання в п'яти лікарнях України коштує понад 18000 гривень на добу, або близько 12 гривень за хвилину. Саме цей час можна придбати в онлайн-магазині.

МАЙ-Ukraine усвідомлює, що можливість бути поруч для таких сімей дуже важлива, часто мами фактично живуть в лікарні, піклуючись про малюків. Тому компанія передала запас чаю MAYSKIY для сімейних кімнат України. Хвилини теплих обіймів і душевного чаювання з чашкою MAYSKIY - це безцінний час, яке кожен з нас може подарувати сім'ям в лікарні.

«Для компанії МАЙ-Ukraine та бренду MAYSKIY дуже важливо підтримати родини в скрутний для них час, адже хвилини біля ліжка малюка - важкі і болючі для рідних. У наших силах допомогти батькам тяжкохворих дітей нагадати через звичайні речі, що життя триває, повірити, що все буде добре.

Для нас велика честь бути причетними до створення справжнього затишку в сімейних кімнатах завдяки одному з брендів MAY-Ukraine, чаю MAYSKIY. Це не перше наше співробітництво з організацією - ми підтримуємо ініціативи, спрямовані на збір коштів, підтримку кімнат, а також на висвітлення діяльності Фонду », - зазначила PR директор Компанії MAY-Ukraine Анна Макаренко.

Кожен із нас може допомогти Фонду піклуватися про дітей. Для цього перейдіть на сайт благодійного онлайн-магазину, виберіть товар на будь-яку суму і оплатіть, зробивши благодійний внесок. Також можете перерахувати будь-яку суму в будь-якій валюті на сайті фонду.

Давайте разом допоможемо батькам і дітям бути поруч в лікарнях!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також