24 червня 2021

SPAR відкрила новий магазин EUROSPAR у Північній Ірландії

SPAR відкрила новий магазин EUROSPAR у Північній Ірландії
1624

Торгівельна мережа SPAR NI відкрила нову торгову точку EUROSPAR у місті Доа, яка також є першим концептуальним магазином SPAR UK Fresh, що відкрився в Північній Ірландії, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Оператор SPAR Henderson Group інвестував 4,32 млн євро в магазин площею 700 квадратних метрів, створений у співпраці зі SPAR International та SPAR UK.

У магазині працює 35 людей персоналу. Команда співпрацювала зі спеціалістами з маркетингу, технологій та аналітики, щоб визначити кілька критеріїв, що визначають основні потреби місцевих мешканців.

Як результат, SPAR відведе більшу частку простору свіжим продуктам та свіжому м’ясу, а також широкому асортименту продуктів.

У магазині також будуть представлені найновіші технологічні інновації для роздрібної ефективності, включаючи систему управління готівкою GLORY.

У травні цього року компанія SPAR UK оголосила про плани інвестувати 125 мільйонів фунтів стерлінгів (145,38 мільйона євро) у свої операції протягом наступних 12 місяців, намагаючись зберегти лідерство на ринку зручних магазинів.

Читайте також: SPAR Іспанія розширює бізнес завдяки партнерам

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також