01 липня 2021

PepsiCo зменшить вміст цукру у своїх напоях, націлюючись на здоровіші продукти

PepsiCo зменшить вміст цукру у своїх напоях, націлюючись на здоровіші продукти
1533

PepsiCo заявила, що планує до середини десятиліття зменшити вміст цукру у своїх популярних напоях в Європі на чверть, а також представити широкий асортимент корисних, поживних напоїв та снеків. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

«Сьогодні в Європі майже кожен третій напій, який ми продаємо, не містить цукру, і ми віримо, що ця тенденція буде зростати з часом», - заявив виконавчий директор PepsiCo в Європі Сільвіу Поповічі.

У рамках своєї роботи компанія переформатує продукти з використанням низькокалорійних підсолоджувачів, а також випустить широкий асортимент корисних снеків і виведе існуючі продукти на нові ринки.

Минулого року на частку Європи припадала майже п'ята частина продажів PepsiCo, що робить її другим за прибутковістю регіоном після Північної Америки.

Компанія планує знизити рівень доданого цукру на 25% до 2025 року і на 50% до 2030 року у таких напоях, як Pepsi-Cola, Lipton Ice Tea та 7UP.

Орієнтуючись на те, щоб зробити здорові снеки найбільш швидкозростаючою категорією продуктів харчування протягом наступних чотирьох років, PepsiCo прагне збільшити продажі більш ніж у десять разів до 2025 року, розширивши їх до 1 млрд доларів до 2030 року.

Читайте також: 7UP переходить на прозорі пластикові пляшки

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також