07 липня 2021

Heinz виступила за однакову кількість булочок і сосисок для хот-догів в упаковках

Heinz виступила за однакову кількість булочок і сосисок для хот-догів в упаковках
1191

Компанія Heinz випустила промо, в якому виступила за зрівняння кількості сосисок і булочок для хот-догів в упаковках. Справа в тому, що з давніх давен два головні компоненти цієї страви продаються по 10 і 8 штук, так що покупці часто не знають, що робити з рештою двома сосисками, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Adweek.

Бренд соусів навіть створив петицію на change.org і просить споживачів взяти участь в акції - вона покликана «покінчити з нерівними пачками сосисок і булочок раз і назавжди».

За словами Деніела Готліба, заступника директора зі створення бренду та інновацій Kraft Heinz, компанія багато років спостерігала за обуренням користувачів у соцмережах і вирішила виступити на підтримку змін від імені всіх любителів хот-догів у Північній Америці.

Гаслом кампанії стали слова: «10 buns. 10 wieners. It has to be »(«10 булочок. 10 сосисок. Так має бути»). Промо з'явиться в медіа протягом Національного місяці хот-догів.

Раніше сосиски продавали м'ясники, що дозволяло зважувати стільки, скільки потрібно покупцеві. Коли їх почали продавати в бакалійних магазинах, то сосиски стали упаковувати по 10 штук, що дорівнює «круглому» значенню в 1 фунт (або 453 грама). Пекарі ж завжди виробляють по чотири і вісім булочок, тому що стільки поміщається на їх деках. Heinz пропонує відмовитися від традиційного рахунку заради зручності споживачів.

Читайте також: Kraft Heinz будет доставлять блюда по всей Европе

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також