09 липня 2021

У мегамоллі American Dream відкриваються магазини класу люкс

У мегамоллі American Dream відкриваються магазини класу люкс
1218

В окремому крилі торгового центру у вересні запрацюють понад 20 люксових магазинів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Кожен етап початку роботи мегамолла American Dream у Нью-Джерсі супроводжується пильною увагою громадськості. Перші етапи відкриття відбулися в жовтні і грудні 2019 року, тепер же черга дійшла до низки люксових магазинів. Після кількох відстрочок через пандемію довгоочікуване відкриття для покупців люксового крила торгового центру нарешті відбудеться.

Оголошено, що з 17 вересня в American Dream запрацюють понад 20 люксових магазинів. Люксове крило торгово-розважального комплексу отримало назву The Avenue і тут розташуються як бутики преміум-класу, так і низка ресторанів і барів. Крім торгових і ресторанних просторів The Avenue буде залучати відвідувачів різноманітними культурними заходами, а на честь відкриття тут буде проведена виставка, присвячена американській моді і мистецтву, яка триватиме цілий місяць. Комфорту та затишку The Avenue додадуть зони для відпочинку з садом скульптур і водоймами з екзотичними рибками.

Найбільшим магазином на The Avenue стане розкішний універмаг Saks Fifth Avenue, його площа складе 10 500 кв. м. Також тут розташується магазин Hermès площею 745 кв. м. Серед інших гучних імен - Saint Laurent, Tiffany, Dolce & Gabbana, Mulberry, Jonathan Adler, Zadig & Voltaire тощо.

Загальна площа розкішної частини мегамолла складе близько 28 000 кв. м. Близько 70% з них вже здані в оренду, так що крім магазинів, які почнуть роботу 17 вересня, протягом наступного місяця відкриється ще одна група торгових точок, що пропонують покупцям люксові товари. Наразі проводяться перемовини про оренду з багатьма великими брендами.

Читайте також: Шість європейських моллів відкриються під брендом Westfield

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також