У Парижі відкрили піцерію, яка повністю управляється роботами

Pazzi відкрила в Парижі ресторан-піцерію з роботами. Це перший офіційний ресторан компанії подібного плану, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.
До цього компанія налагодила процес на пілотному закладі в передмісті Парижа, який запустила ще в 2019 році.
У цьому майже повністю автономному закладі, що отримав назву «Pazziria», використовуються роботизовані маніпулятори та інші елементи, щоб розгортати тісто, наносити соус і начинки, поміщати піцу в духовку, нарізати і складати в коробки.
Роботи Pazzi можуть приготувати піцу за 45 секунд, можуть спекти шість піц за раз і виробляють до 80 піц на годину.
Роботи повністю закриті скляною стіною, де немає більше нікого, хто б міг їм допомогти справлятися з процесом.
Замовлення можна розміщувати через веб-додаток або автомат із сенсорним екраном в самому ресторані. Клієнти можуть спостерігати, як роботи працюють над приготуванням кожної піци, і отримати своє замовлення із зазначеного віконця.
Ресторан в Парижі відкрито сім днів на тиждень з 11 ранку до півночі.
У майбутньому компанія розглядає можливість міжнародного розширення і ймовірно відкриє філію в Швейцарії.
Читайте також: Amazon почала тестувати трьох складських роботів для підвищення безпеки співробітників
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар