21 липня 2021

Біткоін впав нижче психологічної позначки в $ 30 000

Біткоін впав нижче психологічної позначки в $ 30 000
1173

Ціна на біткоін рухнула нижче $ 30 000 - криптовалюта торгується на місячних мінімумах. Аналітики називали саме цю планку психологічної позначкою, після досягнення якої криптовалюта посилить падіння. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Учора на 15.30 за Києвом біткоін торгувався на рівні $ 29 677 - за день падіння котирувань склало 3,4% або близько тисячі доларів. Індекс Bloomberg Galaxy Crypto впав приблизно на 4%.

Деякі трейдери розглядали поріг у $ 30 000 як ключовий рівень, при падінні нижче якого для біткоіна буде відкритий шлях до нових масштабних втрат. Подальші великі спади котирувань криптовалюти можуть сколихнути ринок і навіть погіршити втечу з ризикових активів, таких як акції. За прогнозами топ-менеджера компанії Luno з обміну крипто валют Вайджея Айяр, до кінця року ціна на біткоіни може коливатися в межах від $ 24 000 до $ 40 000.

Ще недавно аналітики стверджували, що цифровий актив може служити хеджем від інфляції через його обмежену пропозицію - у тому числі, саме це призвело до того, що в середині квітня біткоін досяг рекорду майже в $ 65 000. Однак тепер такі твердження під сумнівом: зростання біткоіна (2%) цього року дуже відстає від зростання індексу S & P 500 (13%).

Читайте також: Великобританія витратить $ 15 млн на антирекламу вкладень у криптовалюту

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також