28 липня 2021

Armani виставлена на продаж?

Armani виставлена на продаж?
1377

Італійський будинок моди Armani потроху оговтується після дуже важкого 2020 року через Covid-19. Тим часом чутки про можливий продаж знову посилюються, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

Загальний обсяг продажів Armani зріс на 34% у першій половині 2021 року, головним чином завдяки операціям у США та Китаї. Доходи від безпосередньо керованих роздрібних каналів (без оптової торгівлі та ліцензування) зросли на 59% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Компанія сподівається повернутися на до пандемічний рівень наступного року.

Торік оборот люксової групи впав приблизно на чверть - до 1,6 мільярда євро, що призвело до операційних збитків у 29 мільйонів євро. Цього року Armani очікує набагато кращої прибутковості, хоча компанія не розкриває жодних подальших фінансових деталей.

Спекуляції щодо можливих планів спадкоємності в Armani зросли останнім часом, особливо після того, як 87-річний дизайнер заявив, що не виключає співпраці з іншою італійською компанією. Зокрема, Exor (холдингова компанія родини Аньєллі та власник Ferrari) була названа в цьому контексті.

Читайте також: Armani и Yoox Net-a-Porter расширяют сотрудничество

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також