29 липня 2021

«Укрспирт» за рік продав 25 заводів

«Укрспирт» за рік продав 25 заводів
1553

Державне підприємство «Укрспирт» володіє 16 місцями здійснення діяльності зберігання спирту. Рік тому компанії належав 41 спиртзавод. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на agronews.ua.

Таку інформацію оприлюднив глава підприємства Сергій Блеськун.

За його словами, 2020 рік став переломним — роком підготовки до приватизації та рекордних фінансових показників. Однак, сьогодні підприємству стає працювати все важче.

«Приватизація — складний процес, який вимагає значних додаткових витрат. Найважливіше — це оптимізація кількості працівників. До речі, частина з них вже працевлаштована у приватних власників. Крім того, підприємство вже рік працює в конкурентних умовах з іншими приватними заводами, які більш гнучко ведуть себе на ринку, тому спостерігається відтік наших клієнтів. Також зараз не найкраща економіка з точки зору вартості зерна і газу», — пояснив Блеськун.

У той же час глава «Укрспирту» підкреслив, що незважаючи на ці обставини, компанія продовжить виплачувати всі соціальні гарантії своїм співробітникам, а також «Укрспирт» не залишиться з боргами.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також