29 липня 2021

Манго очікує вищого обороту, ніж до Covid

Манго очікує вищого обороту, ніж до Covid
1566

Іспанська мережа моди Mango очікує цього року перевищити продажі допандемічного 2019 року, оскільки її піврічні показники легко перемогли очікування аналітиків. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

За перші шість місяців цього року доходи Mango зросли на 21% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Продажі були особливо сильними у травні та червні, коли показники були на допандемічному рівні.

Іспанський рітейлер роками вкладав значні кошти у розширення свого Інтернет-каналу, тому не дивно, що компанія досягає найбільшого прогресу в цій галузі: продажі в Інтернеті знову зросли на 37% протягом першого півріччя. Порівняно з двома роками тому зростання становить навіть 85%. Компанія Mango вже досягає 46% своїх доходів завдяки електронній комерції та підтвердила свою попередню мету - подолати символічний бар’єр у розмірі одного мільярда євро в онлайн-продажах цього року.

Генеральний директор Тоні Руїз сказав, що результати роблять його оптимістичним щодо решти року. Отже, він розраховує на щорічні продажі, що перевищують рівень 2019 року – тоді це становило 2,3 млрд євро.

Читайте також: Mango відкриває інтернет-магазин для інших брендів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також