15 вересня 2021

8-9 жовтня компанія You Coach буде проводити 17-й набір Курсу керівників з управління в стилі коучинг: «Мегатренд 2030. Ефективний менеджмент керівника майбутнього"»

8-9 жовтня компанія You Coach  буде проводити 17-й набір Курсу керівників  з управління в стилі коучинг: «Мегатренд 2030. Ефективний менеджмент керівника майбутнього"»
1042

Мета тренінгу:

Розкрити можливості коучингу для керівників, команди і компанії в цілому. Показати вигоди застосування коучингу в бізнесі. Навчити застосовувати інструменти і техніки коучингу для вирішення бізнес-завдань.

Керівники тренінгу:

Тетяна Іллєнко - сертифікований коуч PCC ICF Міжнародної Асоціації коучингу, увійшла в ТОП-5 кращих бізнес-тренерів України в 2020р., Переможниця Національної премії «Керівник року 2020», учениця родоначальника коучингу Тімоті Голві.

Яна Олентір - СЕО компанії YOUCOACH, Executive коуч ACC ICF сертифікований за стандартами Міжнародної Асоціації коучингу ICF, експерт з ефективних бізнес-комунікацій.

Час проведення: 2 дня, з 10:00 до 18:30

Форма участі в тренінгу: оффлайн, м. Київ, бульвар Кольцова, 14-а.

10 причин, за якими варто брати участь в тренінгу:

1. Ви отримаєте план дій для вибудовування більш ефективної системи управління персоналом.

2. Для вашого рівня керівника і професіонала важливо бути в курсі новітніх управлінських технологій, тим більше що цінності і смисли співробітників нового покоління значно змінилися, і вже старі методи управління на них не працюють.

3. За 2 дні навчання Ви отримаєте більше 20 нових інструментів управління командами та колегами.

4. Вивчіть цінний досвід тренера-практика з 16-ти річним досвідом управління в українських компаніях. Це вигідніше і швидше, ніж набивати свої шишки і втрачати свої нерви і гроші.

5. Всі інструменти управління співробітниками ви апробуєте на собі, зможете побувати в їх «шкурі» і усвідомити нові шляхи зростання і розвитку.

6. Впровадивши навіть частина нових інструментів, Ви зробите крок вперед до підвищення залученості персоналу в роботу організації та підвищите конкурентоспроможність і стійкість підприємства.

7. Ви зможете отримати відповіді на свої питання розвитку власних компетенцій як керівника майбутнього, дізнаєтеся про вплив мега-трендів на формування команд.

8. Ви використовуєте тренінг для «перезавантаження» і підживлення енергією на нові достіженія- за допомогою коучингу.

9. Отримайте можливість для нетворкінгу високого рівня, обміну досвідом та обговорення проблемних кейсів інших керівників і знайдете способи їх вирішення.

10. За словами наших учасників-тренінг вже ніколи не залишить Вас колишнім керівником, він трансформує Ваше мислення на новий ефективний стиль управління.

Дізнатися вартість й умови участі, подивитися відгуки та зареєструватися можна на веб-сторінці тренінгу.

Швидка реєстрація за телефоном: : +38 067-828-22-59

Ви можете ознайомитися і завантажити презентацію Програми тренінгу в форматі PDF, а також БЕЗКОШТОВНО годинний майстер-клас Тетяни Іллєнко, заповнивши наступну онлайн форму.

 

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також