17 вересня 2021

Компанія Apple прибрала з продажу дві моделі iPhone

Компанія Apple прибрала з продажу дві моделі iPhone
1688

Компанія Apple після недавньої презентації припинила продажі iPhone XR і старшої версії iPhone SE з 256 Гбайт пам'яті, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

Apple вилучила з продажу iPhone Xr, iPhone 12 Pro і 12 Pro Max. Згідно з наявними даними на 15 вересня поточного року, в актуальній лінійці смартфонів Apple присутні вісім моделей. Крім нових iPhone 13, 13 mini, 13 Pro і 13 Pro Max, в офіційному інтернет-магазині можна придбати iPhone 12 і 12 mini, а також iPhone 11 і iPhone SE другого покоління. Випущені у 2018 і 2020 роках відповідно популярні моделі iPhone Xr, iPhone 12 Pro і 12 Pro Max були зняті з виробництва і продажу.

Передбачається, що такий крок пов'язаний з тим, що компанія починає позбавлятися від запасів iPhone SE перед запуском доступної моделі наступного покоління.

iPhone 12 Pro і 12 Pro Max були представлені в жовтні 2020 року. Вони відрізняються один від одного діагоналлю екрану - 6,1 дюйма і 6,7 дюйма відповідно. У порівнянні з iPhone 12 у цих моделей більше оперативної пам'яті та потрійний модуль камери на задньому корпусі. iPhone XR з однією камерою був представлений у вересні 2018 року. Він позиціонується як більш дешева модель.

Читайте також: Xiaomi представила смартфон із зарядкою за 17 хвилин

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також